Mighty Strike Team

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Mighty Strike Team keyifli bir mobil aksiyon oyunudur

Mighty Strike Team retro havazıyla oyuncuları kendine çeken ve bize eskiden atari salonlarında oynadığımız oyunları hatırlatan bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Mighty Strike Team bir platform oyunu ve aksiyon oyunu karışımı olarak düşünülebilir. Bilim kurgu tabanlı bir hikayeye sahip olan oyunda geleceğe konuk oluyoruz. İnsanoğlunun ışınlanmayı ulaşımda kullanmaya başladığı bu dönemde ışınlanma geçitlerinden tehlikeli uzay böcekleri dünyaya sızıyor. Sonrasında ise uzay böcekleri şehirleri istila etmeye başlıyor. Biz de bu böceklerle savaşan Mighty Strike takımındaki kahramanları yöneterek savaşa katılıyoruz.

Mighty Strike Team oynanışı bize Snow Bros'u andırıyor. Snow Bros'ta katlara zıplayarak düşmanlarımıza ateş ediyor ve onları yok etmeye çalışıyorduk. Mighty Strike Team'de de benzer şeyleri yapıyoruz; fakat bu sefer farklı silahları kullanabiliyoruz. Alev silahları, roket atarlar, makinalı lazer silahları gibi seçeneklerin kilidini bölümleri geçtikçe açabiliyoruz. Bölüm sonu canavarı savaşları daha yoğun aksiyon sunuyor. Oyun içerisinde farklı kahraman seçenekleri de bulunmakta.

Mighty Strike Team 8 bit grafiklere ve chiptune tadında müziklere ve ses efektlerine sahip olan bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Mighty Strike Team

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
70.5 MB DOSYA BOYUTU

Mighty Strike Team bolca aksiyon içeren bir mobil oyundur

Mighty Strike Team retro yapısıyla ve içerdiği bol aksiyonla sürükleyici bir oyun deneyimi yaşatan bir mobil oyun olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Mighty Strike Team farklı oyun türlerinin birleşimi şeklinde hazırlanmış. Mighty Strike Team'de gelecekte geçen bir hikayeye konuk oluyoruz. Bu çağda insanlar ışınlanmayı keşfederek kullanmaya başlamış ve uzayda uzak mesafeleri kolayca katedebilmişlerdir. Fakat bu yolculuklar beraberinde bir tehlike de getirmiştir. Açılan geçitlerden dünyaya sızan uzay böcekleri dünyada önlerine çıkan herşeyi yok etmeye başlamıştır. Bu tehditi ortadan kaldırmak ise Mighty Strike takımına düşüyor. Biz de bu takımdan bir kahraman seçerek savaşa başlıyoruz.

Mighty Strike Team bir aksiyon oyunu ve platform oyunu karışımı halinde bir oyun. 2 boyutlu grafiklere sahip olan Mighty Strike Team, bize atari salonlarının popüler oyunu Snow Bros'a benzeyen bir oynanış sunuyor. Bu oyunda farklı katlara zıplayarak düşmanlarımıza ateş ediyor ve onları yok etmeye çalışıyorduk. Mighty Strike Team'de ise bu işi yaparken farklı silah seçeneklerini de kullanabiliyoruz. Oy7unda heyecan dolu bölüm sonu canavarı savaşlarına da yer veriliyor. Farklı kahramanların kilidini açabilmeniz de mümkün.

Mighty Strike Team 8 bit grafiklerle yakaladığı retro havayı aynı tarzdaki ses efektleri ve müziklerle korumakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cover Strike

    Cover Strike - 3D Team Shooter: İnternetsiz oynanabilen mobil FPS oyunu
  • Marvel Mighty Heroes

    Marvel Mighty Heroes bolca aksiyon sunan bir mobil oyundur
  • The Mighty Hero

    The Mighty Hero, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir aksiyon oyunudur.
  • Mighty DOOM

    DOOM evreninin esintilerini taşıyan Mighty DOOM, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz üçüncü şahıs nişancı oyunudur.
  • Mighty Battles

    Dünyanın en iyi komutanı olduğunuzu gösterin.
  • Mighty Army : World War 2

    2. Dünya Savaşı temalı harika bir TPS oyunu
  • SWAT TEAM: Counter Terrorist

    SWAT TEAM: Counter Terrorist mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Team Monster

    Team Monster, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli bir macera ve aksiyon oyunudur.