Million Lords MMORTS

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Fetihler gerçekleştirmeye çalışacağız.

Mobil strateji oyunları arasında yer alan alan Million Lords MMORTS ile dünyanın dört bir yanında savaşlara katılmaya hazır olun.

İki farklı mobil platformda ücretsiz olarak oyunculara sunulan Million Lords MMORTS ile savaşlara katılacak ve farklı ülkeler fethetmeye çalışacağız. Sürekli çatışamaların yaşandığı yapımda kaos ile boğuşan bir lordu canlandıracağız. Orta dereceli grafiklere sahip olan ve detaylı içerikleri ile oyuncuları sürükleyici bir strateji dünyasına götüren yapımda ölümüne mücadeleler bizleri bekliyor.

Gerçek strateji savaşlarından esinlenilerek geliştirilen yapımda amacımız savaşlardan galip ayrılarak fetihler gerçekleştirmek olacak. 60 işlenebilir eşyanın yer aldığı oyunda 10 farklı yetenek ağacı da oyuncuların beğenisine sunuluyor.

Mobil platformunda yanı sıra tabletlerde de oynanabilen yapımda sonsuz bir dünyada yer alacağız. Farklı araziler keşfedeceğimiz yapımda işgalcilere karşı da koyacağız.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Million Lords MMORTS

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
333.7 MB DOSYA BOYUTU

Fetihler gerçekleştirmeye çalışacağız.

Million Victories tarafından geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak oyunculara sunulan Million Lords MMORTS bir mobil strateji oyunudur.

Renkli grafik açılarına sahip olan ve ücretsiz olarak oynanabilen yapımda dünyanın dört bir yanında savaşacak ve fetihler gerçekleştirmek için mücadele edeceğiz. Sonu gelmeyen savaşların yaşandığı oyunda kaos ile mücadele edecek ve bizden istenilen görevleri de başarmaya çalışacağız. Diğer oyuncuların şehirlerine saldırabileceğimiz oyunda farklı yerler de keşfedebilecek ve oraları da fethedebileceğiz.

Çok oyunculu olarak dünyanın dört bir yanından oyuncular ile gerçek zamanlı mücadele edeceğimiz yapımda zengin içerikler karşımıza çıkacak. Mobil platformun yanı sıra tabletlerde de oynanabilen yapımda oyuncular 10 farklı yetenek ağacı ile krallıklarını geliştirebilecekler. Sonu olmayan bir dünyada savaşlar hiç olmadığı kadar zorlu ve sürükleyici bir yapıda karşımıza çıkacak.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dragon and Lords

    Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.
  • War Alert: Red Lords

    Gerçek zamanlı savaşlar bizleri bekliyor.
  • Million Star

    Uzayın derinliklerinde ilerlemeye çalışacağız.
  • Chaos Lords Tactical

    PvE ve PvP savaşlarına katılacağız.
  • Grand Battle

    Grand Battle Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz kaliteli bir MMORTS oyunudur.
  • Survival Mobile

    Android cihazınızda sürükleyici bir strateji oyunu oynamaya hazır olun.
  • Take Cover

    Strateji savaşlarına katılacağız.
  • Titan Throne

    Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.