Milliyet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
1,393 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Milliyet gazetesi resmi uygulamasıdır.

Milliyet Gazetesi, hepimizin bildiği gibi Türkiye'nin en büyük gazetelerinden bir tanesi. Neredeyse yüz yıllık bir yayın hayatına sahip olan gazete aynı zamanda Türkiye'nin ilk gazetelerinden bir tanesi diyebiliriz.

Fakat teknolojinin sürekli geliştiği günümüzde gazeteler de buna ayak uydurmak zorunda kalmaya başladılar. Kağıttan bilgisayar ekranlarına geçerken aynı kitaplarda olduğu gibi gazeteler de elektronik gazete şeklini almaya başladı.

Milliyet de ilk önce internet sitesi olarak bu alanda yerini aldı. Milliyet'in internet sitesi ise Türkiye'nin en çok ziyaret edilen siteleri arasında. Fakat artık mobil cihazların yükselişi, beraberinde uygulama yapma ihtiyacını da getirdi.

Milliyet'in Android uygulamasında, Milliyet'in web sayfasında bulabileceğiniz her şeye erişebilirsiniz. Türkiye ve Dünya'dan haberler, son dakika haberleri, ekonomi, spor, sinema, kültür sanat ve daha pek çok kategori bu uygulamada bulunmakta.

Eğer siz de sıkı bir Milliyet takipçisiyseniz ve mobil cihazınızda rahatlıkla okumak istiyorsanız, bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Milliyet

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12,106 TOPLAM İNDİRME

Milliyet, Milliyet Gazetesi'nin internet sitesi ile ilişkili bir Apple iOS uygulamasıdır.

Milliyet, Milliyet Gazetesi'nin resmî sitesi olan milliyet.com.tr ile ilişkili olarak çalışan başarılı bir haber uygulamasıdır.

Gündem, siyaset, spor, magazin gibi temel konular başta olmak üzere birçok ana başlık altında yer alan güncel haberlere Milliyet ile ulaşmak mümkün. Aynı zamanda sunulan başlık altında yaşanabilecek son dakika haberleri de bu uygulama üzerinden takip edilebilir.

Sade ve kullanışlı arayüzüyle dikkat çeken uygulama üzerinden Türkiye ve dünya gündemine dair tüm haberlere ulaşmak mümkün.

Onur Şendere

Milliyet

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
399 TOPLAM İNDİRME
0.01 MB DOSYA BOYUTU

Gün içinde sık sık yenilenen son dakika haberlerini Milliyet uygulamasıyla anlık olarak Nokia cep telefonunuzdan takip edin.

Nokia telefonlar için geliştirilen Milliyet uygulamasıyla gün içinde gelişen son dakika haberlerine ve güncel içeriklere kolayca ulaşabilirsiniz.

Milliyet uygulamasında, Türkiye'nin en çok ziyaret edilen haber sitelerinden biri olan milliyet.com.tr'de yayınlanan bir çok kategorideki en son haberlere yer verilmektedir.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Milliyet Emlak

    Birikimlerinizi ev, iş yeri ya da arsa satın alarak değerlendirmek istiyorsanız Android cihazlarınıza Milliyet Emlak uygulamasını yükleyebilirsiniz.
  • Türk Telekom e-dergi

    Yüzlerce yerli yabancı dergi ve gazete Türk Telekom e-dergi uygulamasında
  • Harita Dergisi (HGM)

    Harita Dergisi (HGM) uygulamasıyla e-dergi formatında Harita Dergisi'ni okuyabilirsiniz.
  • Dizi Dergi

    Dizi Dergi, Android telefon ve tablette ücretsiz indirip okuyabileceğiniz dijital dergi uygulaması.
  • National Geographic Türkiye

    Akıllı telefonlarınızdan dergi okuma keyfini yaşamak için National Geographic Türkiye uygulamasını indirebilirsiniz.
  • PressReader

    Online dergi ve gazete içeriklerine PressReader uygulamasından erişebilirsiniz.
  • Diyanet Dergilik

    Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan dergileri Diyanet Dergilik uygulamasından okuyabilirsiniz.
  • Turkcell Dergilik

    Turkcell Dergilik, Android tablet bilgisayarlarda dergi okunması üzerine hazırlanmış bir dergi platformu.