MindShift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz stresle başa çıkma uygulamasıdır.

Kalabalık, gürültü, trafik, günlük hayatımızda bizi strese sokan pek çok etkenden yalnızca bir kaçı. Normal bir hayat sürebilmek ve hem kendimizi hem de çevremizdekileri yıpratmamak içinse bu stresi azaltmamız gerekiyor. Çünkü stres hem sağlığımıza zararlı hem de başkalarıyla olan iletişimimizi kötü yönde etkiler.

Eğer siz de sürekli stres altındaysanız, yorgunluk çekiyorsanız, sürekli sinirli dolaşıyorsanız teknolojinin size sunduklarından faydalanmalı ve bu konuyla ilgili geliştirilmiş olan uygulamalara göz atmalısınız. Mindshift de bunlardan bir tanesi.

Mindshift özellikle genç ve genç yetişkinlerin endişe ve stresle başa çıkması için geliştirilmiş bir uygulama. Endişelerinizle yüzleşip onlardan nasıl kurtulabileceğinizle ilgili size öneriler sunan uyuglama bir nevi düşünce yapınızı değiştiriyor diyebiliriz.

Gündelik sınav korkusu, mükemmeliyetçilik, sosyal endişeler, performans korkusu, genel endişe, panik ve karmaşa gibi durumlarla nasıl başa çıkacağınızla ilgili size çeşitli stratejiler sunan uygulama ile endişenizin sebebini tespit edecek ve bununla ilgili önlemler alabileceksiniz.

Eğer siz de endişe ve stres konusunda sıkıntı yaşıyorsanız, bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

MindShift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
124 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz stresle başa çıkma uygulamasıdır.

MindShift, stresle başa çıkmanıza ve gündelik endişelerinizle yüzleşmenize yardımcı olacak çok faydalı bir uygulamadır. Bildiğiniz gibi günümüzde herkes stres ve endişe sorunlarıyla karşı karşıya kalabiliyor. Hayatımızda bizi strese sokabilecek pek çok etken var.

MindShift de gençler ve genç yetişkinlerin endişeleriyle başa çıkmalarına yardımcı olmak için geliştirilmiş bir uygulama. Endişeleriniz ve streslerinizden kaçmak yerine onlarla yüzleşerek gerçek sebeplerini bulup ona göre önlem almanızı ya da strateji geliştirmenizi sağlıyor.

Sınav korkusu, mükemmeliyetçilik, sosyal endişeler, performans korkusu, genel endişe, panik ve karmaşa gibi gençlerin daha çok karşılaştığını stres durumlarında neler yapabileceklerini tespit eden ve buna göre yardımcı olan uygulama stres konusundaki düşünce yapınızı değiştirecek.

Stres ve endişe hem kendi sağlığımız açısından zararlı hem de başkalarıyla olan ilişkilerimizi kötü yönde etkileyen etkenler olduğundan bununla başa çıkmak hayatımızı normal bir şekilde sürdürmek açısından çok önemli. Bu yüzden bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doktorum

    Doktorum uygulaması sağlık konusunda birçok faydalı bilgiyi sizlere sunuyor.
  • Healpy

    Cebinizdeki sağlık asistanı
  • PainScale

    Kronik ağrı hastaları için geliştirilen PainScale uygulaması, 600'ün üzerinde faydalı içeriği sizlere sunuyor.
  • iCare İşitme Testi

    iCare İşitme Testi uygulamasını kullanarak kulaklarınızın iyi duyup duymadığını kontrol edebilirsiniz.
  • Nöbetçi Eczane

    Bulunduğunuz bölgedeki nöbetçi eczaneleri görmek için Nöbetçi Eczane uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • pratiKOAH

    pratiKOAH uygulaması ölümcül bir hastalık olan KOAH için bilgilendirici içerikler sunuyor.
  • MS Takip

    MS Takip uygulaması ile günlük olarak sağlık durumunuzdaki değişiklikleri kaydedebilir ve rapor alabilirsiniz.
  • Nefesiniz Cebinizde

    Nefesiniz Cebinizde uygulaması yaşadığınız bölgedeki hava kalitesini görebilmenizi sağlıyor.