Mine Survival

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
263 TOPLAM İNDİRME
66 MB DOSYA BOYUTU

Zombilerden korunarak yaşam mücadelesi vereceğiniz macera dolu bir oyundur.

Mobil platformda macera oyunları arasında yer alan Mine Survival ile zombi ve yırtıcı hayvanların arasında yaşam mücadelesi vereceğiniz sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Etkileyici grafik ve efektlerle güçlendirilmiş bu oyunda, çeşitli aletler kullanarak avcılık yapabilir ve zombileri öldürebilirsiniz. Kamp yapabileceğiniz ve avlanabileceğiniz toplam 5 farklı ortam bulunmaktadır. Bol suyun bulunduğu güvenli bir bölge keşfederek, çeşitli öğeleri inşa edebilirsiniz. Avlanarak ve altınlar toplayarak dilediğiniz binaları yapabilirsiniz.

Oyun içerisinde yer alan çekiç, balta, kılıç, su anahtarı, çapa gibi aletlerle av yapabilir ve tehlikeli yaratıkları öldürebilirsiniz. Ayrıca duvar yapımında ve bina yapımında kullanabileceğiniz çeşitli malzemeler bulunmaktadır. Ahşap, demir ve taş bloklar ile birçok farklı öğeyi inşa edebilirsiniz.

Vücut ısısı, açlık, susuzluk ve benzeri ihtiyaçları doğru yöneterek zor şartlarda hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz Mine Survival, Android ve İOS sürümlü cihazlarda rahatlıkla oynayabileceğiniz eşsiz bir oyundur. Tamamen ücretsiz olarak sizlere sunulan ve yüz binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan bu oyun ile sizler de eğlenceli bir zaman geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Mine Survival

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
180.5 MB DOSYA BOYUTU

Tehlikeli bir adada hayatta kalmak için mücadele vereceğiniz eşsiz bir macera oyunudur.

Mobil oyun dünyasında macera kategorisinde yer alan Mine Survival, Android ve İOS sürüme sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz harika bir oyundur.

Kaliteli grafik tasarımı ve görüntü efektleri ile oldukça güçlendirilmiş bu oyunda, su kaynağının bulunduğu bir bölgeye yerleşerek kamp kurabilir ve bulunduğunuz bölgeyi zombilerden korumak için çeşitli binalar inşa edebilirsiniz. Birbirinden zor birçok farklı bölümde çeşitli aletler yardımı ile avlanarak ve zombileri öldürerek hayatta kalmayı başarmalısınız.

Avlanırken ve yaratıkları öldürürken kullanabileceğiniz balta, kılıç, çekiç, İngiliz anahtarı gibi birçok farklı aletin yanı sıra mayınlar ve nükleer bombalar oyun içerisinde yer almaktadır. Ayrıca ahşap bloklarla duvarlar örebilir ve güvenliğinizi sağlayacak çeşitli yapıtlar inşa edebilirsiniz. Toplayacağınız altın ve elmasları bina yapımında, yeni bölüm açmada ve alet alımında kullanabilirsiniz.

1 milyondan fazla oyuncu tarafından tercih edilen ve ücretsiz olarak hizmetinize sunulan Mine Survival, macera oyunları arasında yer alan kaliteli bir oyun olarak dikkat çekmektedir. Macera dolu dakikalar geçirmek istiyorsanız bu oyun sizin için iyi bir alternatif olabilir.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Survival: Man vs. Wild - Island Escape

    Adada hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Age Of Stone: Survival

    Hayatta kalma mücadelesi vereceğiz.
  • Jurassic Island: Lost Ark Survival

    Vahşi doğayla mücadele edeceğiz.
  • Idle Mine Crusher

    Mobil platformda madenci olacağız.
  • Abandoned Mine

    Esrarengiz mekanlarda gezinerek gizlin nesneleri bulmak için ipucu arayacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Jurassic Survival APK

    Jurassic Survival APK, dinozorlarla savaştığınız, adada hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz bir Android oyunu. Jurassic Survival oynaması ücretsiz!
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG