Mini Guns

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME

Mini Guns, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Mini Guns, stratejik bilginizi konuşturmanız gereken zevkli ve eğlenceli bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Farklı askeri birimlerden oluşan ordunuzu kurup savaşmaya başladığınız oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Büyük bir orduya sahip olduğunuz Mini Guns'da gerçek zamanlı savaşlara dahil olabiliyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz. Stratejik taktikler geliştirmeniz gereken oyunda efsanevi askeri birimleri kontrol ediyorsunuz. Kendinizi sürekli geliştirmeniz gereken oyunda işiniz bir hayli zor diyebilirim. Son derece dikkatli olmanız gereken Mini Guns'ı mutlaka denemelisiniz. Tepeden bir görünüm sunan oyunda yüksek kaliteli grafikler yer alıyor. Eğitimli ve donanımlı ordular için sürekli mücadele etmeniz gerekiyor. Farklı türde silahların ve ekipmanların yer aldığı bu oyunda son derece keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Aksiyon ve maceranın kol gezdiği oyunda diğer oyuncularla ittifak kurabiliyorsunuz. Ticaret sistemine de sahip olan oyunda fazla eşyalarınızı satarak para kazanabiliyorsunuz. Kendinizi sürekli geliştirmeniz gereken Mini Guns'ı sakın kaçırmayın.

Mini Guns oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Mini Guns

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
141 MB DOSYA BOYUTU

Mini Guns, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Mini Guns, iPhone ve iPad'lerinizde oynayabileceğiniz zevkli ve eğlenceli bir gerçek zamanlı strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Eğlenceli bir deneyim sunan oyunda farklı askeri birlikleri kontrol ediyorsunuz.

Zevkli ve eğlenceli bir oyun olarak karşımıza çıkan Mini Guns, arkadaşlarınızla ve dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla mücadele edebileceğiniz bir oyundur. Oyunda kendi ordunuzu kuruyor ve diğer oyuncularla mücadele ediyorsunuz. Son derece zorlu mücadelelere sahip olan oyunda dikkatli de olmanız gerekiyor. Kendinizi sürekli geliştirmeniz gereken Mini Guns'ı sakın kaçırmayın. Farklı askeri birimlerle donatılan oyunda işinizi bir hayli zor. Diğer oyunlarda olduğu gibi tepeden bir görünüm sunan oyunda yüksek kaliteli grafikler yer alıyor. Aynı zamanda diğer oyuncularla da ittifak kurabiliyorsunuz. Ticaret sistemine de sahip olan oyunda fazla eşyalarınızı satarak para kazanabiliyorsunuz. Kendinizi sürekli geliştirmeniz gereken Mini Guns'ı sakın kaçırmayın.

Mini Guns oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Guns'n'Glory

    Guns'n'Glory Vahşi Batı'da geçen bir kule savunma oyunudur
  • Guns of Glory

    Zeplinlerle göklerin hakimi olun, canavarlarla savaşın, kalenizi koruyun.
  • Guns'n'Glory Heroes

    Kendi krallığınızı kurarak işgalcilere karşı savaşacağınız eşsiz bir strateji oyunudur.
  • Guns'n'Glory WW2

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz kule savunma oyunudur.
  • Guns'n'Glory Zombies

    Zombi istilasına karşı mücadele ederek aksiyon dolu anlar yaşayacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Six Guns APK

    Six Guns APK, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz vahşi batı temalı bir açık dünya oyunudur.
  • Mini Warriors

    Android cihazlarında oynayabileceğiniz strateji oyunudur.
  • Mini Fantasy

    Mini Fantasy, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz gerçek zamanlı strateji - rpg oyunu.