Mini Warriors

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
335 TOPLAM İNDİRME
96 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarında oynayabileceğiniz strateji oyunudur.

Mini Warriors, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli ve sevimli bir strateji oyunudur. Gerçek zamanlı strateji tarzı olarak kategorilendirebileceğimiz bu oyun da benzerleri gibi tarza pek bir farklılık katmasa da eğlenceli olduğunu söyleyebiliriz.

Oyunda Algers adlı bir zamanlar barış içinde olan fakat şimdi savaş yüzünden yağmalanmış bu yüzden kaynakların çok nadir olduğu bir ülkedesiniz. Bu yüzden bir lider ipleri eline almak zorunda ve bu da siz olacaksınız.

Büyükten küçüğe herkesin oynayabileceği, uygunsuz sahnelerin bulunmadığı bir oyun olduğunu belirtmek gerekir. Hem de her gün kontrol etmek zorunda değilsiniz. Canınız ne zaman isterse oyuna geri dönebilirsiniz.

Grafikleri de gayet başarılı olan oyunun yüklenme hızı da iyi. İnternet gerektirmeyen bir oyun olan Mini Warriors'da toplamanız gereken kristalleri bulmak bazen zor olsa da yine de bağımlılık yapıcı ve eğlenceli bir oyun olduğunu söylemek mümkün.

Sevimli çizgi film tarzı grafikleri ile 50'den fazla karakter, 10'dan fazla yetenek ve 200'den fazla zorlayıcı bölüm oyunda sizi bekliyor. İsterseniz çevrimiçi diğer oyuncularla birlikte de oynayabilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Mini Warriors

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
87.8 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz strateji oyunudur.

iOS cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli ve sevimli karakterlerle dolu gerçek zamanlı bir strateji oyunu arıyorsanız Mini Warriors'u deneyebilirsiniz. Her yaşa uygun tarzı ve çizgi film-vari grafikleriyle herkesin beğeneceğini düşünüyorum.

Oyunun konusuna göre eskiden barış içinde olan Algers ülkesi şimdi savaştan ötürü yağmalanmış lidersiz kalmış durumda. Siz de başa geçip onların lideri olmalısınız. İnternet bağlantısı gerektirmeyen oyunda isterseniz çevrimiçi diğer oyuncularla birlikte de oynayabilirsiniz.

Yüklenme hızı da gayet başarılı olan oyunu diğer bazı oyunlar gibi her gün oynamak zorunda değilsiniz, sıkıldığınızda açıp oynayabilirsiniz.

Özellikler:

  • Etkileyici 2D grafikler.
  • 50'den fazla kahraman.
  • 20'den fazla yetenek.
  • 400'den fazla zorlayıcı bölüm.
  • Eğlenceli savaşlar.
  • Çevrimiçi modu.

Siz de bu tarz oyunları seviyor ve alternatif bir oyun arıyorsanız, Mini Warriors'u indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • We are Warriors APK

    Strateji oyunu olan We are Warriors APK'da, askerlerinizi rakipten daha önce üretin ve üssünüzü tehlikelere karşı koruyun.
  • Game of Warriors APK

    Game of Warriors APK Android kule savunma oyununda yaratıklar şehrinize saldırıyor! Ordunuzu kurun, düşman dalgalarına karşı savaşın!
  • Dynasty Dragons: Warriors SRPG

    Dynasty Dragons: Warriors SRPG, Android telefonunuzda keyifle oynayacağınız strateji rol yapma oyunu.
  • Age of Warriors: Dragon Discord

    Age of Warriors: Dragon Discord, Android işletim sistemi üzerinde çalışabilen rol yapma ve strateji türlerini bir araya getiren bir oyundur.
  • Empire Warriors TD

    Mobil cihazınızda gerçek zamanlı savaşlara katılabilirsiniz..
  • Greek Warriors

    Çöp adamlar savaşıyor!
  • Mini Guns

    Mini Guns, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mini Fantasy

    Mini Fantasy, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz gerçek zamanlı strateji - rpg oyunu.