Miniatürk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

İstanbul'daki Miniatürk kompleksini ziyaret edecekseniz, Miniatürk uygulaması ile sanal bir rehber edinebilirsiniz.

Miniatürk uygulaması ile İstanbul’daki dev bir kompleks olan Miniatürk içerisindeki eserler hakkındaki detaylı bilgileri Android cihazlarınızdan öğrenebilirsiniz.

İstanbul’da yer alan ve toplamda 60 bin metrekarelik bir alan içerisinde yaşadığımız topraklarda hüküm süren ve iz bırakan medeniyetlerin kültürlerini ziyaretçilerine sunuyor. Oldukça önemli bir kültür ve turizm yatırımı olan Miniatürk’te yer alan eserler hakkında detaylı bilgi almak isteyenler için geliştirilen Miniatürk uygulamasında, bulunduğunuz konuma en yakın eser otomatik olarak belirleniyor ve interaktif bir ziyaret gerçekleştirmenizi sağlıyor.

Miniatürk’ü ziyaret edecek turistler de düşünülerek birçok dilde seslendirmeye yer verilen uygulamada harita, etkinlikler, eğlence alanları gibi bölümlere de ulaşabiliyorsunuz. Herhangi bir rehbere ihtiyaç duymadan, tüm eserler hakkındaki bilgileri öğrenebileceğiniz ve çeşitli alanlara ulaşım sağlayabileceğiniz Miniatürk uygulaması ücretsiz olarak sunuluyor.

Volkan Yılmaz

Miniatürk

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
116.8 MB DOSYA BOYUTU

Miniatürk'te yer alan eserler hakkında bilgi almak için Miniatürk uygulamasını kullanabilirsiniz.

Miniatürk uygulamasını kullanarak iOS işletim sistemli cihazlarınızdan Miniatürk içerisindeki eserlerin tarihçesi hakkında bilgi alabilirsiniz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu oldukça önemli bir kompleks olan Miniatürk’te, geçmişten günümüze kadar yaşadığımız topraklarda iz bırakan medeniyetlerin tarihçelerinin gelecek nesillere aktarılması amaçlanıyor. Oldukça büyük bir alanda hizmet veren komplekste, maket eserleri ziyaret ederek Türkiye’nin birçok noktasındaki önemli yapılar hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz.

Uygulamayı kullanırken cihazınızın Bluetooth özelliğini etkinleştirerek, bulunduğunuz konuma en yakın eserin otomatik olarak tespit edilmesini sağlayabiliyor ve eser hakkındaki bilgileri öğrenerek interaktif bir ziyaret gerçekleştirebiliyorsunuz. Eğer siz de İstanbul’da bulunan Miniatürk’ü ziyaret etmeyi düşünüyorsanız, Miniatürk uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza mutlaka indirmelisiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.