MiniDrivers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
107 TOPLAM İNDİRME
79 MB DOSYA BOYUTU

MiniDrivers, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.

MiniDrivers, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur. Öncelikle iOS cihazlara gelmiş olan bu eğlenceli oyunu artık Android sahipleri de cihazlarında oynama şansına sahipler.

Minyatür görünümlü ve sevimli arabaların yarıştığı bir oyun olan MiniDrivers özellikle hoş ve renkli grafikleri ve görselleri ile dikkat çekiyor diyebilirim. Oyunda kendi hikayenizi kendiniz yaratıyor ve yarışların şampiyonu olmaya çalışıyorsunuz.

Oyunda pek çok farklı güçlendiriciler sizleri bekliyor. Yarış esnasında her köşeden çıkabilecek olan bu güçlendiriciler ile rakiplerinizi dondurabiliyor, bumerang atabiliyor ve kendinizi diğerleri arasında öne çıkarabiliyorsunuz.

Oyunda üç farklı oyun modu bulunuyor. Bunlar arasında çevrimiçi oynama modu da var. Böylece gerçek oyunculara karşı yarışabiliyor ve çok daha fazla eğlenebiliyorsunuz. Bunun için internet gerekiyor fakat internetiniz yoksa diğer modlarla da eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz.

Oyunda 20 dünyaca ünlü yarış pisti bulunuyor. Normalde bir bilgisayar oyunu olduğundan orijinal oyundaki arabalar ve yarışçılara ek olarak burada hiç görmediğiniz yarışçılar da bulunuyor. Gerçekçi fiziği ile de araba yarışının keyfine varabiliyorsunuz.

Siz de araba yarışı oyunlarını seviyorsanız bu sevimli ve eğlenceli oyunu denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

MiniDrivers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
93.7 MB DOSYA BOYUTU

MiniDrivers iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir yarış oyunu.

MiniDrivers iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlence odaklı bir yarış oyunu olarak dikkatlerimizi çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu eğlenceli oyunda minyatür görünümündeki yarıçıların kontrolünü ele alıyor ve rakiplerimizle kıyasıya bir mücadeleye giriyoruz.

Dünya üzerinde milyonlarca insan tarafından beğeniyle takip edilen MiniDrivers serisinden türeyen bu oyunda kendi hikayemizi kendimiz yaratıyoruz. Belirli kalıplara sıkışıp kalmadan dilediğimiz her eylemi yapmakta özgürüz. Sunulan farklı oyun modları MiniDrivers'tan alınan keyfi artırıyor.

Modlar arasında turnuva modu, sezon modu ve çevrimiçi turnuva modu bulunuyor. Açıkçası çevrimiçi oyun modu en fazla ilgimizi çeken seçenek oldu. Gerçek oyunculara karşı mücadele edebildiğimiz için daha fazla keyif aldık. Fakat internet bağlantınız yoksa veya kendi kendinize pratik yapmak istiyorsanız diğer modları da seçebilirsiniz.

Oyunda pek çok farklı tasarıma sahip araç mevcut. Beğenilerimize hitap edeni seçmekte özgürüz. Dahası, seçtiğimiz aracı güçlendirebilme imkanımız da var. Bu sayede mühendislik yönümüzü konuşturabilir ve aracımızı çok daha iyi bir seviyeye çekebiliriz.

Sonuç olarak MiniDrivers, mobil cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir yarış oyunu. Eğer siz de ilginç bir yarış deneyimi yaşamak istiyorsanız MiniDrivers'a mutlaka göz atmalısınz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drifty

    Sevimli grafikleriyle süper eğlenceli drift yarış oyunu
  • Racemasters - Сlash of Сars

    Kartlarınızı kullanarak rakiplerinizi yarış dışı bırakın.
  • Hyperspeed

    Hyperspeed'de yarışırken rakiplerinizle konuşabiliyorsunuz.
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Stick Sprint

    Teke tek tek tur yarışlara katılıyoruz.
  • Rev Heads Rally

    Faily Brakes geliştiricilerinden arcade araba yarışı oyunu
  • Drag Sim 2018

    Popüler sürüş simülatörü oyunlarının geliştiricilerinden yepyeni drag yarış oyunu
  • Cliff Drift

    Telefonu fırlattıracak derecede zor drift yarış oyunu