Minion Shooter : Smash Anarchy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Meyve silahınızla yaratıkların işini bitirin.

Minion Shooter : Smash Anarchy, uzaylı yaratıklarla mücadele ettiğiniz aksiyon dolu bir mobil oyun. Animasyon filmlerini aratmayan capcanlı grafikler sunan Android oyununda dünyada kalan son kahve bitkisini korumakla görevlendirilmiş ilginç bir karakteri kontrol ediyorsunuz. Kullanabildiğiniz tek bir silah var: Özel meyve silahı.

Mevsimsel geçişlerin olduğu, gece gündüz 100 seviye sunan yaratık öldürme oyununda kahve bitkisine saldıran uzaylılarla savaşıyorsunuz. Profesör Oolong’un tüm kahve tarlalarını yek etmeleri için yarattığı yaratıklar dünyanın dört bir yanına yayılıyor. Dünya genelinde kahve fiyatları fırlıyor ve yaratıklar tüm gazetelerde çıkmaya başlıyor. Bunu gören çiftçimiz Mr. Espresso paniğe kapılıyor ve kahve tarlasını kontrole gidiyor ve aksiyon başlıyor.

Kısa bir öğrenme sürecinin ardından özel meyve silahınızı yaratıklar üzerinde kullanmaya başlıyorsunuz. Günden güne yaratıklar çoğalıyor, gece gündüz demeden onlarla savaşıyorsunuz.

Erkan Calp

Minion Shooter : Smash Anarchy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
81.3 MB DOSYA BOYUTU

Yaratıkların tarlanızı ele geçirmelerine izin vermeyin.

Minion Shooter : Smash Anarchy, uzaylı yaratıklarla karşı karşı geldiğiniz bol aksiyonlu bir mobil oyun. Yaratıkları öldürmeye dayalı FPS oyunlarını seviyorsanız indirin derim. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılmış ve 100MB altı boyuta sahip.

Birinci şahıs kamera açısından oynanış sunan yaratıklı oyunları oynarken keyif alan herkese tavsiye edeceğim bu oyunda amacınız; dünya geneline yayılarak tüm kahve tarlalarını yok eden uzaylılara karşı bulunduğunuz yeri korumak. Kahve tarlalarının kökünü kurutmakta ısrarcı çirkin, tek gözlü uzaylılara karşı olan savaşınızda kullanabildiğiniz tek silah; meyve silahı. Özel tasarlanmış, meyveleri seri şekilde fırlatabilen silahınız tek korunma aracınız.

Gece gündüz demeden gelen uzaylılar, siz seviye atladıkça daha da güçleniyorlar ve akıllı davranmaya başlıyorlar. Öldürmek bir yana üzerlerine nişan almada zorlanıyorsunuz. FPS oyunlarında iyiyim diyorsanız, yeteneklerinizi gösterme zamanı.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gun Glory: Anarchy

    Gun Glory: Anarchy mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Clockwork Damage

    Tek başınıza düşman üssünü, birimlerini yok edebilir misiniz?
  • Run Gun Die

    Hazine için hayatınızı ne kadar tehlikeye atabilirsiniz?
  • Gigantic X

    Uzaylıların ve büyük şirketlerin ilgisini çeken nihai kaynağa ulaşmalısınız!
  • Metal Strike War

    İnternetsiz oynanabilen harika bir shooter oyunu
  • Standoff 1 APK

    Standoff Multiplayer APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz bir online aksiyon oyunudur. Standoff 1 APK shooter oyunları sevenlere tavsiyemizdir.
  • Crossfire: Survival Zombie Shooter

    Crossfire: Survival Zombie Shooter Android oyununda zombiler ve canavarlara karşı hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
  • Bottle Shooter Game 3D

    Bottle Shooter Game 3D Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon, hedef vurma oyunudur.