Minions Paradise

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.8/5 ZİYARETÇİ
2,202 TOPLAM İNDİRME

Minions Paradise, Android telefon ve tabletinizde ücretsiz oynayabileceğiniz ve de Türkçe yeni minyonlar oyunu.

Minions Paradise, minyonlar animasyon filmindeki karakterlerle oynama şansı bulduğumuz yepyeni bir Android oyunu. Tablet ve telefonumuza ücretsiz indirebildiğimiz ve de Türkçe olarak gelen yeni minyonlar oyununda aksiyonlu yaşamı bir kenara bakıp adada eğlencenin doruk noktasına varıyoruz.

Despicable Me: Minion Rush oyununda hatırlayacağınız üzere minyonlar filmindeki karakterlerle oynuyorduk ve sonsuz koşu türünde oldukça hareketli bir yapımdı. Minions Paradise’da aynı karakterleri görüyoruz ancak bu sefer koşuşturmaca içerisinde değil tatil dönemindeyiz. Minyonlarımız yorgunluklarını üzerlerinden atmak için gemiyle yolculuğa çıkarlar. Keyif çatarak yolculuklarını geçiren minyonlarımızdan birinin sakarlığı yüzünden gemi yörüngeden çıkar ve kayalığa çarpar. Minyonlarımız da en yakın adaya yüzerek varırlar. Bu noktada da biz devreye giriyor ve Phil ve arkadaşlarına adada rahat bir yaşam sürmeleri için yardım ediyoruz.

Electronic Arts imzasını taşıyan yeni minyonlar oyununda adada Phil ve arkadaşlarının mutlu olmasını sağlayacak çok sayıda şey bulunmakta. Jakuziler, bambudan evler, hamaklar, plaj voleybolu sahası, muz ağaçları adayı cennete dönüştürmek için inşa edebildiklerimizden sadece birkaçı diyebilirim.

Phil’in yanında Kevin, Stuart, Bob gibi filmin öne çıkan karakterlerini de gördüğümüz oyunda karakter ve çevre animasyonları harika yapılmış. Minyonların bağrışmaları, konuşmaları, eğlenmeleri her şey mükemmel hazırlanmış.

Oynanış, ilerleyiş olarak şehir kurma oyunlarından farklılık göstermeyen Minions Paradise, küçükler kadar yetişkinlerin de oynayabileceği tarzda olmuş. Tabii ki her simülasyon oyunu gibi yavaş ilerliyor lakin minyonlarla vakit çok daha çabuk geçiyor. Daha önceki minyonlar oyununu oynamamış olsanız dahi indirmenizi tavsiye ederim.

Erkan Calp

Minions Paradise

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
380 TOPLAM İNDİRME

Minions Paradise, minyonların ıssız tropik bir adada yaşamalarına yardımcı olduğumuz iPhone ve iPad oyunu.

Electronic Arts tarafından geliştirilen yeni minyonlar oyunu Minions Paradise, iPhone ve iPad’de yazın oynanabilecek en iyi oyunlardan biri. Minyonların ıssız bir adada mutlu mesut yaşamalarına yardımcı olduğumuz oyun simülasyon tarzında ancak sürükleyici bir yapıya sahip.

Gameloft’un tüm platformlarda milyonlarca indirmeye ulaşan ve seri haline gelen minyonlar oyunu Despicable Me: Minion Rush’ın aksine daha dinlendirici bir oyun olan Minions Paradise’da yine filmin öne çıkan karakterleri ile oynama fırsatı buluyoruz. Oyun hikayesiyle de öne çıktığından kısaca bahsetmek istiyorum. Phil ve minyon kankaları yolcu gemisinde çılgınlar gibi eğlenmektedirler. Ancak bu eğlenceleri fazla sürmez ve beklenmedik şekilde gerçekleşen kaza sonucunda gemi batmaya başlar. Gemi adaya çok yakın bir yerde batmıştır. Şanslı minyonlarımızı yüzerek adaya ulaşırlar. Bundan sonra yaşamlarını bu adada sürdürmek zorunda kalırlar. Cennet adasını minyonların da seveceği şekilde düzenlemek işi de bize kalmıştır.

Aksiyonlu yaşamı geride bırakıp tamamen eğlenme üzerine kurulu bir yaşam sürdürmek zorunda kalan minyonlarımız için adada yapamadığımız şey yok diyebilirim. Bambu ağacından evler, bar, hamaklar, plaj voleybolu, havuz, muz ağaçları ve daha nicesi… Hem adada hem de ada çevresinde minyonların oyalanabilecekleri onlarca bina mevcut.

Minyonlara cennet hayatını tattırmaya çalıştığımız oyun ilerleyiş olarak benzerlerinden farklılık göstermiyor. Olabildiğince sabırlı bir şekilde minyonlarımızın adasını oluşturuyoruz. Adayı ne kadar fazla binayla süslersek minyonlarımız o kadar mutlu oluyor ve biz de o kadar altın kazanıyoruz. Topladığımız altınları yine minyonlarımız için harcıyoruz ancak altınlar aynı zamanda yapıları daha çabuk yapabilmemizi sağlıyor.

Phil haricinde Kevin, Stuart, Bob gibi filmin dikkat çeken isimlerini de karşımıza çıkaran Minions Paradise, Electronic Arts imzasını taşıdığından tamamen farklı bir minyon oyunu olmuş. Simülasyon türünde uzun zaman harcatan mobil oyunları seviyorsanız hem ücretsiz hem de Türkçe olan yeni minyonları deneyin derim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Little Paradise APK

    My Little Paradise APK ile kendi tatil yerimizi inşa edeceğiz.
  • Fishing Paradise 3D Free+

    Fishing Paradise 3D Free+ eğlenceli ve kaliteli bir simülasyon oyunu arayanların göz önüne alması gereken bir seçenek.
  • Paradise Island

    Paradise Island şehir kurma tipinde eğlenceli bir oyundur
  • Paradise Island 2

    Paradise Island 2, kendi adamıza şehir kurmaya çalıştığımız eğlenceli bir oyun.
  • Paradise Bay

    Paradise Bay, uzun süre boyunca sıkılmadan oynayabileceğiniz bir ada kurma ve yönetme oyunu.
  • Sky Garden: Paradise of Farmer

    Sky Garden: Paradise of Farmer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çiftlik simülasyonudur
  • Home Design: Paradise Life

    Tropik bir adada tatil evleri tasarlayın.
  • Mage and Minions

    Hack and Slash oyunlarını sevenlere Diablo benzeri bir tat sunan Mage and Minions ücretsiz olarak bulabileceğiniz en iyi alternatiflerden biri olarak dikkat çekiyor.