Mino Monsters 2: Evolution

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME

Mino Monsters 2: Evolution mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir canavar savaşı oyunudur

Mino Monsters 2: Evolution oyunculara çizgi film tadında renkli bir maceraya atılma imkanı veren bir canavar savaşı oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Mino Monsters 2: Evolution'da Mino adı verilen küçük canavarların hikayesi konu alınıyor. Savaşa atıldıklarında güçlü canavarlara dönüşebilen ve süper yeteneklere sahip olan kahramanlarımız Mino Monsters 2: Evolution'da topraklarını karanlık güçlere karşı korumaya çalışıyorlar. Biz de oyunda kahramanlarımıza yardımcı olarak serüvene ortak oluyoruz.

Mino Monsters 2: Evolution'da oyuncular hikaye modunda farklı devlerle savaşıyorlar ve bu macaralarında farklı minoları keşfederek yetiştirebiliyorlar. Her mino kendine has yeteneklere sahip. Oyunu tek başınıza oynayabileceğiniz gibi diğer oyunculara karşı da oynayabilmektesiniz ve canavarlarınızın gücünü karşılaştırabilmektesiniz.

Mino Monsters 2: Evolution'ın basit bir oynanışa sahip olduğu söylenebilir. Oyunun tekdüze savaş sistemi bir süre sonra sıkıcı olabiliyor. Çizgi film tarzında grafiklere sahip olan Mino Monsters 2: Evolution tatmin edici bir görsel kaliteye sahip.

Can Erdil Şentürk

Mino Monsters 2: Evolution

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Mino Monsters 2: Evolution mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Mino Monsters 2: Evolution oyunculara sevimli mino canavarlarını savaştırma imkanı veren bir mobil rol yapma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir canavar savaşı oyunu olan Mino Monsters 2: Evolution'da yaşadıkları toprakları karanlık güçler tarafından tehdit edilen minoların yardımına koşuyoruz. Minoların topraklarını tehdit eden devlerle savaşabilmeleri ve içlerindeki süper güçleri keşfedebilmeleri için onları topluyoruz, yetiştiriyoruz ve savaş alanlarında devlere meydan okuyoruz.

Mino Monsters 2: Evolution'da oyunculara birçok farklı minoyu bulma ve savaştırma imkanı veriliyor. Oyunun tek kişilik senaryo modu tıpkı bir çizgi film gibi ilerliyor. Savaşları kazandıkça hikaye boyunca ilerliyorsunuz ve yeni bölümleri açıyorsunuz. Oyunu tek başınıza oynayabileceğiniz gibi PvP modunda canavarlarınızı diğer oyuncuların canavarlarına karşı savaştırabiliyorsunuz.

Mino Monsters 2: Evolution'ın savaş sisteminde canavarlarınızın süper yeteneklerinden faydalanabiliyorsunuz. Oyunda sıra tabanlı bir savaş sistemi mevcut; fakat bu savaş sistemi bir süre sonra tekdüze gelmeye başlayabiliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Evolution 2

    Super Evolution 2 mobil oyununda yüzlerce anime karakterinin yer aldığı ve kendi stratejinizi yansıtabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Dungeon Monsters

    Dungeon Monsters, 1. şahıs kamera açısından oynanabilen ilk mobil rpg oyunu.
  • SMASH Monsters

    SMASH Monsters, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir rol yapma oyunudur.
  • Angry Birds Evolution

    Angry Birds Evolution mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • Terra Monsters 2

    Terra Monsters 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.
  • Monsters Ate My Birthday Cake

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz macera oyunudur.
  • Ready, Set, Monsters!

    Powerpuff kızlarıyla canavarları durdurun.
  • Evolution: Heroes of Utopia

    Evolution: Heroes of Utopia, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz online rol yapma oyunu.