Miracle Merchant

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Miracle Merchant, Android tabanlı mobil cihazlarınızda sıkılmadan oynayabileceğiniz farklı bir konuya temaya sahip olan bir tür kart oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarınızdan oynayabileceğiniz Miracle Merchant, bir simyacı çırağı olarak kendinizi geliştireceğiniz sıra dışı bir tür mobil kart oyunudur.

Klasik solitaire kart oyununa benzer bir tarzda oynanan Miracle Merchant mobil oyununda, usta bir simyacının çırağı olarak iksir üretme çalışmalarında yer alacaksınız. Bir kart oyununa ustalıkla renk katmayı başaran temasıyla ön plana çıkan Miracle Merchant, oyuncuları kart oyunlarının tekdüzeliğinden çekip çıkarıyor.

Miracle Merchant mobil oyununda yanında çıraklık yaptığınız ustanız ile birlikte müşterilerin çeşitli ihtiyaçlarına göre iksirler üreteceksiniz. Karışık şekilde dağılmış destenin içinden kartları kombine ederek doğru iksirleri üreteceksiniz.

Miracle Merchant mobil oyununda liderlik tablolarıyla arkadaşlarınızla rekabete girme olanağınız da mevcut. Ayrıca oyun sizi bildirimlerle günlük görevlere davet edecek. Günlük iksir üretme görevlerini tamamladıkça da liderlik tablosunda üst sıralara tırmanma şansına sahipsiniz. Farklı konusuyla keyifli bir kart oyunu deneyimi sunan Miracle Merchant oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Miracle Merchant

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
158 MB DOSYA BOYUTU

Miracle Merchant, iPhone ve iPad cihazlardan oynanabilen farklı konusuyla kart oyunlarının sıradanlığını ortadan kaldıran keyifli bir tür mobil kart oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Miracle Merchant mobil oyunu, bir simyacı çırağı olarak yaratıcı iksirler üretebileceğiniz farklı bir tür kart oyunudur.

Mobil kart oyunlarının sıradanlığını ustalıkla aşmış bir yapım olan Miracle Merchant mobil oyunu, oyunun içeriğine kattığı temayla klasik solitaire tarzı bir oynanışı olan oyunu renklendirmiş. Oyunun size sunduğu günlük görevlerde, bir simyacıya çıraklık edecek ve müşterilerin çeşitli ihtiyaçlarına göre iksirler üreteceksiniz.

Yaratıcılığınızı konuşturacağınız iksir yapımlarında rastgele dağıtılmış destenin içinden uygun kartları kombine ederek gerekli iksiri ortaya çıkaracaksınız. 40’tan fazla iksir oyunda yer alırken, Miracle Merchant mobil uygulaması size bildirimler göndererek günlük görevleri tamamlamaya teşvik edecek. Unutmayın günlük iksir görevlerini tamamladıkça liderlik tablosunda üst sıralara tırmanacaksınız.

Günlük görev sorumluluğunu üstlenerek de kendinizi gerçekten bir simyacı çırağı olarak hissedeceksiniz. Mobil kart oyunlarının tekdüzeliğinden sıkıldıysanız Miracle Merchant mobil oyunu sizin kart oyunlarına karşı ön yargılarınızı kırabilir. Sıkılmadan oynayacağınız Miracle Merchant mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz olarak indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Merchant

    Merchant, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir RPG olarak beğeni topluyor.
  • Miracle Mainland

    Miracle Mainland, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz mmorpg oyunu.
  • Space Merchant

    Uzayın derinliklerin de mücadele edeceğiz.
  • Miracle Run

    Azrail'den ne kadar kaçabilirsiniz?
  • Dragons: Miracle Collection

    Gizemli adaları keşfedebileceğiz.
  • Miracle City 2

    Büyüleyici bir şehir inşa ederek zorlu görevler üstleneceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Miracle Match 3

    Farklı renkteki şekillerden aynı olanları bir araya getirerek eşleştirmeler yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Immortal Love 2: The Price of a Miracle

    Ürpertici mekanlarda gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.