Miracle Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
92 MB DOSYA BOYUTU

Azrail'den ne kadar kaçabilirsiniz?

Miracle Run, çizgi film stili yüksek kalitede, capcanlı grafikler sunan sonsuz koşu türünde hazırlanmış eğlenceli bir mobil oyun. Azraili peşine takan sarışın bir genç ve onun arkadaşlarının hayatta kalma mücadelesine dahil oluyoruz. Peşimizden kovalayan Azrail’e yakalandığımız anda oyun sonlanıyor tabii ki de ancak yolumuzdaki tek engel ölüm meleği değil.

Sonsuz koşu oyunlarını seviyorsanız animasyonlarla güçlendirilmiş renkli göselleriyle kendisine çeken bu oyunu kesinlikle oynamalısınız. Ölümden kaçan insanların yerine geçtiğiniz ilginç bir oyun. Oyunda sürekli arkanıza bakarak Azrail’den kaçıyorsunuz. Çizgi filmlerle aynı formda karşımıza çıkan Azrail arkanızdan kovalarken önünenize de canınızı almak için can atan kötüler çıkıyor. Karakteriniz kendiliğinden koşturuyor. Size sadece kötü karakterlerin üzerine farklı dokunuşlar yaparak öldürmek kalıyor. Kalkanlarınız ve zamanı geri almanızı sağlayan anahtarlarınız dışında hiçbir şeye sahip değilsiniz.

Erkan Calp

Miracle Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
448.9 MB DOSYA BOYUTU

Sonsuz koşu oyununda Azrail'den kaçıyoruz.

Miracle Run, ölüm meleği Azrail’den kaçma mücadelesi veren insanların yerine geçtiğiniz aksiyon yüklü bir mobil oyun. Sonsuz koşu türünde hazırlanan oyun, görsel şölen yaşatıyor.

Yeni çizgi filmlerinde kalitesinde capcanlı grafikleriyle kendisine çeken yandan bakmalı sonsuz koşu oyununda bir yandan Azrail’e yakalanmamaya çalışırken, diğer yandan yolunuza çıkan kötüleri atlatmak için uğraş veriyorsunuz. Önünüze bir an bile olsun bakmadan son hız koşuyorsunuz. Özel ayakkabılarınız daha hızlı koşmanızı sağlıyor. Kalkanlarınızla kötülerin saldırılarını engelliyor, anahtarınızla da zamanı geri sararak hiç ölmemiş gibi yolunuza devam ediyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crash Bandicoot: On the Run!

    Crash Bandicoot: On the Run! İndir: Candy Crush oyunu ile tanıdığımız King'den sonsuz koşu oyunu
  • Om Nom: Run

    Om Nom: Run Android oyununda Cut the Rope evreninden karakterlerle koşuyoruz.
  • Run Lucy Run

    Sürükleyici bir parkur koşu oyunu
  • Run Sackboy! Run!

    Run Sackboy! Run!, diğer sonsuz koşu oyunlarına göre çok daha kaliteli grafiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli bir Android sonsuz koşu oyunu.
  • Ocean Run 3D

    Sonsuz koşu oyunu ve özellikle Subway Surfers'i sevenleri benzer bir oyun bekliyor. Bu sefer denizin altında engelleri aşıp reflekslerinizi sınıyorsunuz.
  • Temple Run: Brave

    Temple Run: Brave aksiyon odaklı bir sonsuz koşu oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Garfield Run

    Garfield temalı en iyi koşu oyunu
  • Justice League Action Run

    Justice League Action Run (Adalet Takımı Aksiyon), Batman, Superman, Jokerin yer aldığı aksiyon koşu oyunu.