Miragine War

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
131 TOPLAM İNDİRME
56 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca askeri birliği yöneterek güçlü bir ordu kuracağınız sürükleyici bir savaş strateji oyunudur.

Android ve İOS sürümleri sayesinde iki farklı platformdan kolaylıkla ulaşacağınız ve ücretsiz olarak cihazınıza kuracağınız Miragine War, farklı özelliklere ve yeteneklere sahip güçlü askerlerden kurulu dev bir orduyu komuta ederek aksiyon dolu savaşlara katılacağınız ve ganimet kazanmak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Sürükleyici savaş senaryoları ve kaliteli tasarımı ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, kendi imparatorluğunuzu inşa ederek güçlü bir orduya sahip olmak ve etrafınızdaki ülkelerle savaşarak yeni yerler fethetmektir.

İmparatorluğunuzun sınırlarını genişleterek daha büyük bir ülkeye sahip olabilir ve ticarete atılarak ordunuzu güçlendirebilirsiniz. Seviye atladıkça farklı kategorilerden askerlerin kilidini açabilir ve ordunuza takviyelerde bulunabilirsiniz.

Atlı, baltalı, kılıçlı, oklu, mızraklı, tüfekli ve daha onlarca farklı silahı kullanabilen askeri birlikleri kullanarak rakiplerinizle nefes kesen savaşlar yapabilir ve stratejik hamlelerle düşmanlarınızı yenebilirsiniz.

Mobil platformda strateji oyunları arasında yer alan ve oldukça geniş bir oyuncu grubu tarafından keyifle oynanan Miragine War, bağımlısı olacağınız sürükleyici bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Miragine War

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
361.8 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca askeri birliği yöneterek güçlü bir ordu kuracağınız sürükleyici bir savaş strateji oyunudur.

Mobil platformda strateji oyunları arasında kendisine yer bulan ve 1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından sevilerek oynanan Miragine War, farklı özellikler ve silahlarla donatılmış yüzlerce askerden yararlanarak kendi ordunuzu kurabileceğiniz ve rakiplerinizle online arenada aksiyon dolu savaşlara katılacağınız sürükleyici bir oyundur.

Stratejik hamleler ve taktiksel planlarla rakiplerinize diz çöktürmek için mücadele edeceğiniz bu oyunda yapmanız gereken, farklı yeteneklere sahip askeri birlikleri yöneterek rakiplerinizle nefes kesen ganimet savaşlarına katılmak ve seviye atlayarak askerlerinizin sayısını artırmaktır.

At biniciler, mızrak atıcılar, okçular, kılıç şövalyeleri, bıçak ustaları, baltalı askerler ve daha onlarca farklı silahı kullanma becerisine sahip askeri birliği bir arda tutarak rakiplerinize meydan okumalı ve kendi imparatorluğunuzu kurarak tüm dünyaya gücünüzü ispatlamalısınız.

Oyuna tek kişilik modda robota karşı savaşabilir ya da çoklu modda arkadaşlarınızla birlikte oynayabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemleriyle donatılan tüm mobil cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Miragine War, hiçbir ücret ödemeden cihazınıza kurabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • War and Peace: Civil War

    Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.
  • Mad Rocket: Fog of War

    Strateji dünyasına gireceğiz.
  • European War 6: 1804

    Gerçek zamanlı olarak strateji savaşlarına katılacağız.
  • Pirate Sails: Tempest War

    Korsan savaşlarına katılacağız.
  • Vietnam War: Platoons

    Zorlu savaşlar bizleri bekliyor.
  • Vikings at War

    Vikinglerin dünyasına adım atacağız.
  • Rocket War

    Kendi üssümüzü kuracak, gerçek oyunculara karşı savaşacağız.
  • Epic War TD 2

    Robotik savaşlara dahil olacağız.