Miss Hollywood

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
79 TOPLAM İNDİRME

Miss Hollywood'da birbirinden sevimli köpekleri süsleyip Hollywood'a hazırlıyoruz.

Miss Hollywood, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğimiz eğlenceli bir oyun.

Özellikle çocukların ilgisini çekecek türden bir oyun atmosferine sahip olan Miss Hollywood'taki temel amacımız birbirinden sevimli köpeklerin ünlü olma yolundaki girişimlerine tanıklık ediyoruz.

Oyunda yerine getirmemiz gereken pek çok farklı görev var. Fakat bu görevler bir süre sonra hafiften sıkıcı olmaya başlıyor. Bu noktada biraz daha çeşitlilik olsa çok daha iyi olurdu fakat süsleme, makyaj yapma ve giydirme oyunlarının hemen hemen hepsinde benzer bir yapı kullanılıyor. Dolayısıyla Miss Hollywood'un bu noktada herhangi bir eksiği yok.

Yer alan köpeklerin her biri kendi karakterlerine ve görünüşlerine sahip. Onların her türlü bakımını biz üstleniyoruz. Banyo yaptırmak, kurutmak, giydirmek, süslemek ve karınlarını lezzetli kurabiyelerle doyurmak yerine getirmemiz görevler arasında.

Mini oyunlar ile tekdüzelik hissi mümkün olduğunca kırılıyor fakat daha fazlasını beklememek gerek.

Emircan Erdoğan

Miss Hollywood

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
93.3 MB DOSYA BOYUTU

Miss Hollywood, çocukların ilgiyle oynayacakları farklı bir oyun.

Miss Hollywood, çocukların ilgiyle oynayabilecekleri ücretsiz bir oyun. Hayvan bakımı ve hayvan süsleme üzerine kurulu bir oyun yapısına sahip olan Miss Hollywood'u iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde sorunsuz olarak oynayabiliyoruz.

Oyundaki temel amacımız Hollywood'da boy göstermek isteyen sevimli dostlarımızı süslemek, onların bakımlarını yapmak ve en sevdikleri yiyeceklerle beslemek. Bunları yaparken pek çok görevle karşı karşıya geliyoruz.

Mini görevler ve oyunlar sayesinde monoton hava biraz olsun kırılıyor. Sürekli aynı şeyleri yaptığımız için çok uzun soluklu olacağını düşünmüyorum fakat en nihayetinde bu oyun çocuklar için tasarlanmış ve içinde barındırdığı öğeler bu amaca fazlasıyla hizmet ediyor.

Oyunda köpekleri hazırlamak için onlara banyo yaptırıyoruz, tüylerini kurutuyoruz ve onları en şık kıyafetler ile giydiriyoruz. Daha sonra acıkan köpekleri lezzetli kurabiyeler ve kekler ile beslememiz gerekiyor. En sonunda köpeklerin fotoğraflarını çekip farklı platformlarda paylaşabiliyoruz.

Genel olarak herkesin oynayabileceği bir oyun değil fakat çocukların fazlasıyla seveceği bir deneyim sunuyor. Ücretsiz olması da en büyük avantajı.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Miss Hollywood: Holiday

    Hayvanlara oda tasarlayacağız.
  • Lindsay Lohan's The Price of Fame

    Şöhret basamakları her yoldan tırmanabileceğiniz Lindsay Lohan's The Cost of Fame, Kim Kardashian Hollywood'un izinden gidiyor.
  • Hollywood Story APK

    Hollywood Story APK Android oyununda moda yıldızlarının hayatını deneyimliyoruz. Yıldızlarla dolu, çarpıcı ve muhteşem sokaklara girmeye hazır mısınız?
  • Hollywood Rush

    Hollywood Rush, paparazzilerden kaçmaya çalıştığınız sonsuz koşu türünde Android oyunu.
  • Kim Kardashian: Hollywood

    Hollywood semalarında yıldızların yaşam tarzına tanık olmak isteyen herkes için hayata artık Kim Kardashian’ın penceresinden bakmak mümkün.
  • Hollywhoot

    Hollywood dünyası bizleri bekliyor.
  • Hollywood U: Rising Stars

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz simülasyon oyunudur.
  • Star Trailer

    Hollywood yıldızı olmak için macera dolu bir serüvene atılacağınız sürükleyici bir oyundur.