Mixology

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
610 TOPLAM İNDİRME

Mixology, farklı lezzetlere sahip binlerce içecek tarifine bakarak beğendiklerinizi hazırlamanıza yardımcı olan ücretsiz Android uygulamasıdır.

Mixology, içerisinde alkollü ve alkolsüz binlerce içecek ve kokteyl karışımı bulunduran ücretsiz bir Android uygulamasıdır. Eğer sizde farklı lezzetler ve yeni içecekler keşfetmek ve tatmak istiyorsanız Mixology tam size göre bir uygulama olacaktır.

Uygulama içerisinde 87 farklı kategori altında sıralanmış ve 1000 farklı malzeme kullanarak hazırlayabileceğiniz yaklaşık 8000 içecek tarifi mevcuttur. Bu içecekleri isterseniz isme göre, isterseniz elinizde bulunan malzemeler göre aratarak damak tadınıza en uygun olduğunu düşündüğünüz içeceği hazırlayabilirsiniz.

Evinize gelen arkadaşlarınıza ve misafirlerinize birbirinden güzel görünümlü ve lezzetli karışımlar hazırlayacak onları şaşırtmak için kullanabileceğiniz Mixology uygulaması ile birlikte aynı zamanda favori kokteyllerinizi Facebook, Twitter ve E-posta yoluyla paylaşabilirsiniz.

Kolayca hazırlayabileceğiniz binlerce lezzetli içecek arasından seçim yaparak, tarifi ile birlikte kısa br süre içerisinde muhteşem karışımlar yapabiliyorsunuz.

Malesef uygulamanın ücretsiz sürümü olduğu için uygulama içerisinde reklam gösterimi mevcuttur. Uygulaamyı beğenirseniz ve reklamları görmek istemezseniz belirli bir ücret karşılığında bu reklamları kaldırabiliyorsunuz. Farklı lezzetlere sahip karışımlar hazırlamayaı ve tatmayı seviyorsanız Mixology uygulaması ücretsiz olarak Android telefon ve tabletlerinize yüklemenizi öneririm.

Barış YANIK

Mixology

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
95 TOPLAM İNDİRME
19.4 MB DOSYA BOYUTU

Mixology, evde hazırlayabileceğiniz pek çok alkollü ve alkolsüz içecek tarifine ulaşmanızı sağlayan yararlı ve ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.

Mixology, ücretsiz bir iOS uygulaması olarak içerisinde lezzetli içecek ve kokteyl karışımlarını bulunduran yararlı bir uygulamadır. Özel durumlar için hazırlanabilecek en güzel alkollü ve alkolsüz içecek karışımlarının tariflerine ulaşarak, misafirlerinize birbirinden farklı ve güzel içecekler ikram edebilirsiniz.

Uygulama içerisinde 1000 farklı malzeme ile hazırlayabileceğiniz yaklaşık 8000 içecek tarifi bulunmaktadır. İçecek tariflerinde ölçek ayarları size veriliyor. Bu sayede birbirinden güzel görünen muhteşem içeceklerinizi kolayca hazırlayabiliyorsunuz. Uygulamanın güzel yanlarından biri ise, elinizde sınırlı malzeme bulunuyorsa, size bu malzemeler ile hazırlayabileceğiniz içecekleri listelemesidir.

Rastgele sekmesini kullanarak uygulama içerisinde bulunan içecek tariflerini rastgele gezebilir ve bu sayede yeni içecekler kokteyller keşfedebilirsiniz. Kokteyller, Shotlar, Sıcak İçecekler, vb. olmak üzere 87 farklı kategori altında listenen içecekler arasından damak tadınıza en uygun olanları seçerek dilediğiniz zaman kolayca hazırlayabilirsiniz.

Uygulamanın sahip olduğu sosyal medya entegrasyonu sayesinde, favori içeceklerinizi Facebook, Twitter ve E-posta yolu ile arkadaşlarınızla paylaşabilmeniz mümkün.

Sizde farklı içecekler denemek isterseniz veya mükemmel görünüme sahip değişik tatlar keşfetmek isterseniz Mixology uygulamasını iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak yükleyerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Uygulamanın ücretsiz sürümü olduğu için reklam gösterimi mevcuttur. Reklamları görmek istemiyorsanız ücret ödeyerek reklamları kaldırabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.