Mizu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME

Mizu, moda takibi ve online alışveriş için kullanabileceğiniz ücretsiz ve güvenilir Android uygulaması.

Mizu, son zamanlarda en popüler online alışveriş uygulamalarından bir tanesi. Müşterilerine ücretsiz olarak sunduğu Android ve iOS uygulamaları sayesinde moda ve ürün takibini kolaylaştıran dev marka, kendi alanında en başarılı olan Trendyol ve Markafoni kadar yükselmeyi başardı.

Parfümden gece elbiselerine kadar aradığınız tü m ürünleri bulabileceğiniz Mizu'nun en güzel özelliklerinen bir tanesi moda, trend ve popüler ürünleri sunması.

Diğer online alışveriş sitelerine göre daha uygun fiyatlar ile hizmet veren Mizu, sırf bu nedenden dolayı oldukça fazla kişi tarafından tercih ediliyor diyebilirim.

Çiçek Sepeti ve Amazon gibi büyük firmalarının da ortak olduğu Mizu üzerinde aradığınız giyim, aksesuar, ayakkabı, kozmetik ve parfüm ürünlerini rahatlıkla bulabiliyor ve istediğiniz ürünleri kıyaslayarak hangisinin daha avantajlı olduğunu görebiliyorsunuz.

İnternet sitesi üzerinde olduğu gibi Android uygulaması üzerinde de şık bir arayüze sahip olan Mizu, böylece kullanıcıların ürünler ve kategoriler arasında rahatlıkla gezebilmesini sağlıyor.

Orijinal ürün garantisi dışında taksitli alışveriş ve ücretsiz kargo gibi ekstralar ile verilen hizmeti arttıran Mizu üzerindeki kampanyaları yakından takip etmek ve çok uygun fiyatlara istediğiniz ürünleri satın almak için uygulamayı mutlaka indirmenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Mizu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Mizu, iPhone ve iPad'leri üzerinde modayı takip edip beğendiğiniz ürünleri satın alabileceğiniz resmi Mizu uygulaması.

Mizu, hem kadın hem de erkeklerin giyimden parfüme, kozmetikten aksesuara kadar binlerce ürün arasında gezip modayı takip etmesini sağlayan başarılı bir online alışveriş uygulaması.

iPhone ve iPad sahiplerinin ücretsiz olarak kullanabildiği uygulamanın şık ve kullanıcı arayüzü sayesinde ürünler arasında hızlıca gezerek en son çıkan trend ürünleri takip edebiliyor ve istediklerinizi satın alabiliyorsunuz.

Gelişmiş özellikleri ve sunduğu fonsksiyonlar ile rakiplerinin uygulamalarından hiç bir eksiği bulunmayan Mizu iOS uygulaması, güvenilir bir şekilde online alışveriş yapma garantisi sunuyor.

Aldığınız ürünleri peşin, havale, kredi kartı ve taksitli ödeme yöntemleri ile alabiliyorken belirli limitlerin üzerinde yapacağınız alışverişlerde ücretsiz kargo seçeneği de sizlere sunuluyor.

Özellikle parfüm konusunda oldukça başarılı bulduğum Mizu'da t-shirt'den ayakkabıya, saç tokasından rimele kadar her türlü ürünü bulabilmeniz mümkün.

Uygulamanın en güzel yanlarından bir tanesi ise sınırlı sayıda sunulan seçenekler yerine her ürünün birden çok çeşitte bulunması. Böylelikle almak istediğiniz bir ürün için farklı markaların ürünlerini kıyaslayarak hangisinin daha uygun olduğunu görebiliyorsunuz.

Güvenli alışveriş denildiğinde akla gelen ilk markalardan bir tanesi olmayı kısa sürede başaran Mizu'nun arkasında Amazon ve Çiçek Sepeti'nin de olduğunu söylemek gerekiyor. Eğer online alışveriş yapmaktan çekiniyorsanız, Mizu tamamen güvenebileceğiniz bir adres.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.