Mmm Fingers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
130 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz beceri oyunudur.

Mmm Fingers, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu. Sade fakat çok eğlenceli bir oyun olan Mmm Fingers'ta, adından da anlayabileceğiniz gibi parmaklarınıza göz dikmiş canavarlardan kaçmaya çalışıyorsunuz.

Basit bir yapısı olan oyun orijinal bir yapıya sahip olmasıyla dikkat çekiyor diyebilirim. Artık orijinal oyun üretmek zor olduğu için bu da az bulunur bir özellik. Oyunda amacınız parmağınızla ekran üzerinde yol almaya çalışmak.

Fakat bu göründüğü kadar kolay değil zira çeşitli yaratıklar önünüze çıkıyor ve parmağınızı yemeye çalışıyorlar. Siz de bu esnada hepsinden kaçmaya çalışıyorsunuz. Bunun için de keskin hamleler yaparak onlardan sıyrılmanız gerekiyor.

Parmağınızı ekrandan çektiğiniz anda veya bir canavara değdiğinizde oyun bitiyor. Eğlenceli bir oyun olan Mmm Fingers renkli ve canlı grafikleri ile de dikkat çekiyor. Eğer reflekslerinize güveniyorsanız bu oyunu denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Mmm Fingers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
163 TOPLAM İNDİRME
48.9 MB DOSYA BOYUTU

Mmm Fingers tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.

Mmm Fingers beceri oyunlarından hoşlanan kitleye hitap eden eğlenceli bir oyun. Son derece basit bir altyapıya sahip olmasına rağmen Mmm Fingers gerçekten ortaya orijinal bir şeyler koymasını iyi biliyor.

Oyun parmağımızı ekrana koyar koymaz başlıyor. Oyundaki temel amacımız parmağımız ekranda yol alırken hiçbir engele çarpmamak. Önümüze çok sayıda yaratık çıkıyor ve parmağımıza çarpmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Keskin hamlelerle hepsinden sıyrılmalı ve mümkün olduğunca ileri gitmeliyiz. Eğer parmağımızı ekrandan çekersek veya herhangi bir yaratığa çarparsak oyun bitiyor.

Oyunda eğlenceli ve dinamik bir grafik tasarımı kullanılmış. Gözü yormayan grafikler oyuna canlı bir hava katıyor. Bu tarz beceri oyunlarında görmeye alıştığımız gibi Mmm Fingers’ta da oyun kolay başlayıp zamanla zorlaşıyor.

Özet olarak Mmm Fingers basit fakat bir o kadar da eğlenceli bir mobil oyun. Eğer refleks ve beceri oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Mmm Fingers’ı mutlaka deneyin.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fingers Running Track 2

    Fingers Running Track 2, ilginç bir simülasyon deneyimi yaşatıyor.
  • Shark Fingers 3D Aquarium FREE

    Shark Fingers 3D Aquarium FREE ile kendi köpekbalığı akvaryumunuza sahip olabilirsiniz
  • Knit Fingers Simulator 2

    Knit Fingers Simulator 2, Android cihazlarımızda oynayabileceğimiz bir örgü örme oyunu.
  • Fingers Running Track

    Fingers Running Track, parmaklarınızı kullanarak koşu yapacağınız ve aynı zamanda yarışacağınız eğlenceli bir simülasyon oyunu.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.