MMX Racing Featuring WWE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
110 TOPLAM İNDİRME

MMX Racing Featuring WWE güzel grafiklere sahip bir yarış oyunudur

MMX Racing Featuring WWE içerisinde aksiyon dolu shaneler içeren ve oyun severlere dev canavar kamyonları kullanabilme imkanı veren bir mobil yarış oyunu

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan MMX Racing Featuring WWE'de MMX yarışları ve WWE Amerikan güreşleri birleşiyor. Oyunda üzerinde favori WWE güreşçilerinin logolarını ve isimlerini taşıyan ve onları temsil eden dev lastiklere sahip dört çeker araçları kullanabiliyoruz. Sonrasında ise özel tasarlanmış yarış pistlerine çıkarak rakiplerimizle kafa kafaya yarışıyoruz.

MMX Racing Featuring WWE'de yaptığımız yarışlar drag yarışlarına benziyor. Bu yarışlarda kalkış sırasında pedalı kullanarak doğru oranda gaz vermeye ve mükemmel kalkışı yakalamaya çalışıyoruz. Kalkış yaptıktan sonra ise yarış pistinde karşımıza rampalar çıkıyor. Bu rampalardan uçarken yine doğru gaz oranını ayarlıyoruz ve takla atmaktan kaçınıyoruz. Biz rampalardan uçtukça arabaları parçalayabiliyor ve içlerinden geçerek yarış devam edebiliyoruz. Yarışları kazandıkça aracımızı geliştirebiliyor, yeni araçlar satın alabiliyoruz.

MMX Racing Featuring WWE'yi dilerseniz internet üzerinden diğer oyunculara karşı oynayabilirsiniz. Oyun bir hayli güzel grafiklere sahip.

Can Erdil Şentürk

MMX Racing Featuring WWE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME
446 MB DOSYA BOYUTU

MMX Racing Featuring WWE mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir yarış oyunudur

MMX Racing Featuring WWE oldukça güzel grafikleri eğlenceli bir oyun yapısıyla birleştiren bir mobil yarış oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir canavar kamyon yarışı oyunu olan MMX Racing Featuring WWE, dev lastikli 4 çeker araçları WWE Amerikan güreşi kahramanlarıyla birleştiriyor. Oyunda bize favori WWE kahramanlarını temsil eden, onların logolarını ve isimlerini taşıyan canavar kamyonlarından birini seçme ve o kamyonlarla aksiyonun içerisine dalma imkanı veriyor.

MMX Racing Featuring WWE'de yarışlarda 2 canavar kamyon kafa kafaya yarışıyor. Kamyonumuz ile yarışa başlarken ilk olarak doğru kalkışı yakalamaya çalışıyoruz. Bu iş için gaz pedalına belli bir oranda dokunmamız gerekiyor. Oyunun genel olarak bir drag yarışı oyunu gibi olduğu söylenebilir. Canavar kamyonumuz düz bir hatta ilerlerken karşımıza rampalar çıkıyor. Bu rampalardan uçtuktan sonra ise takla atmadan yere inmemiz gerekiyor. Bu iş için yine gaz pedalını kullanıyoruz. Rampalardan atladıkça arabaları ezebiliyor ve parçalayabiliyor, içlerinden geçerek yarışa devam edebiliyoruz.

MMX Racing Featuring WWE'de bize aracımızı modifiye etme imkanı da veriliyor. Oyunun grafikleri yüksek detaya sahip.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MMX Racing

    MMX Racing güzel grafiklere sahip bir mobil yarış oyunudur
  • MMX Offroad 2017

    MMX Offroad 2017, normalden daha büyük boyuta sahip arabalar ile offroad yapmanızı amaçlayan bir mobil oyundur.
  • MMX Hill Climb

    MMX Hill Climb, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir kaliteli görsellere sahip online off-road yarışı oyunu.
  • MMX Hill Dash 2

    Canavar kamyonunuzunu alın, zorlu pistlerde teke tek yarışın.
  • MMX Hill Dash

    Alışılmışın dışında parkurlar bizleri bekliyor.
  • CSR Racing APK

    CSR Racing APK Android araba yarışı oyunları arasında ve oldukça popüler. 100'ün üzerinde lisanslı arabayla drag yarışlarına katılıyorsunuz.
  • Racing Xperience APK

    Racing Xperience APK, 180'den fazla araçla farklı sürüş deneyimleri yaşayabileceğiniz bir yarış simülasyonudur.
  • Real Racing 3 APK

    Real Racing APK Android, son derece yüksek kalitede grafikleriyle öne çıkan ödüllü mobil araba yarışı oyunu.