Mobile Strike

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,837 TOPLAM İNDİRME

Mobile Strike oyununda cephaneliğinizi kontrol altına alın ve düşmanlardan gelen saldırılara karşı ordunuzu koruyun.

Mobile Strike, kendi devletini kurmak isteyenler ve yönetim konusunda tecrübeli olanlar içi geliştirilmiş bir strateji oyunu. Android üzerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyun sizleri büyük bir maceraya davet ediyor.

Mobile Strike oyununu ilk indirdiğinizde sizi strateji kategorisinde olduğu için oyunu anlatmak üzere özel bir rehber karşılıyor. Bu rehberin anlattığı her şeyi dinlemeli ve onun dediklerini yaparak oyuna başlamalısınız. Yani oyun karışık menüleri ve ekipmanların ne işe yaradığını öğrenmeniz lazım. Rehberin anlatımları bittikten sonra oyunla baş başa kalıyorsunuz. Bundan sonra yapmanız gereken tonlarca iş var.

Size ayrılan geniş bir alanda ordunuzu kurmanız ve geliştirmeniz gerekiyor. Oyuna yeni başlayanları bomboş bekleyen bu geniş araziyi düzenlemek sizin elinizde. İlk olarak ordunuzu geliştirmek için laboratuvar kurmalı ve uzay üstü inşa ederek haberleşme sorununu çözmelisiniz. Bu sayede diğer ittifaklarınızdan haber alabilir, herhangi bir düşman saldırısında kendinizi koruyabilirsiniz. Tabii kendinizi koruyabilmek içinde size ayrılan bölgenin dışında bulunan surları da güçlendirmeniz gerekiyor. Kısaca komutan olarak her işi anında yapın ve asla tembellik yaparak ordunuzu zor durumda bırakmayın.

Oyunda 16 farklı türden oluşan 4 tane askeri birliği eğitmeniz gerekiyor. Çünkü onlar daha er oldukları için herhangi bir savaşa karşı oldukça savunmasızlar. Aynı zamanda oyunu oynayan milyonlarca kişi arasından istediklerinizle ittifak kurmanız da mümkün. Bu sayede size olası bir saldırı yapılmak istenirse ittifak birliklerinizle karşı koyarak kendinizi savunuyorsunuz. Mobile Strike oyunu başta karışık gözükse de zaman içerisinde bu oyunun bağımlısı olacaksınız. 

Uğur Sağlam

Mobile Strike

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
116 TOPLAM İNDİRME
88.5 MB DOSYA BOYUTU

Mobile Strike, kendi devletinizi kurup oluşturduğunuz orduyla birlikte eğlenceli vakit geçirebileceğiniz mobil bir oyun.

Mobile Strike oyununda kendi devletinizi kurup yönetebiliyorsunuz. Aynı zamanda bir devletin en önemli ihtiyacı olan ordunuzu da yine aynı oyun içerisinde geliştirebilirsiniz. iOS platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyun size cumhurbaşkanı olma hissini fazlasıyla yaşatabilir.

Oyuna bir rehber eşliğinde başlıyorsunuz ve bu rehberin konuşması bittiğinde sizi eşsiz ve kendisine hayran bırakacak bir macera başlıyor. Mobile Strike oyununda hemen ordunuz kurmalı ve düşmanlara karşı bir an önce önlem almalısınız. Çünkü yeni kurulan bir devletin ordusu olmazsa düşmanlar tarafından o ülke yok edilmek istenebiliyor. Bu yüzden askerlerinizi geliştirebileceğiniz laboratuvarlara ihtiyacınız var. Laboratuvarın yanı sıra diğer ittifak devletlerinizle haberleşebilmeniz için de bir uzay üssüne ihtiyacınız var. İhtiyacınız olan tüm bu binaları dükkandan alıp hemen kurun.

Dünya genelinde bulunan milyonlarca Mobile Strike kullanıcısıyla iletişim kurabilir ve bu iletişimin sonunda ittifak birleşmesi yapabilirsiniz. Yani herhangi bir saldırı anında ittifak kuvvetlerinize ait askerler devreye girecek ve devletinizi koruyacak. Veya tam tersi bir durumda sizin ordunuz ittifak devletini korumaya gidecektir.

Savaşmayı, biriktirmeyi ve stratejik hamle yapmayı öğreten bu oyun sizlere saatlerce süren bir eğlence vadediyor.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bloody Z: ZOMBIE STRIKE

    Bloody Z: ZOMBIE STRIKE oyununda zombilerle savaşın ve şehrinizi virüslerden kurtarın.
  • Warlord Strike

    Warlord Strike, MOBA sever Android kullanıcılarına tavsiye ettiğim kaliteli bir mobil oyun.
  • Champion Strike

    Şampiyonunuzu kartlarla güçlendirin, Arenanın hakimi olun!
  • Söz (Strike Force Online)

    Söz dizisinin mobil oyunu Strike Force Online'ı kesinlikle oynamalısınız.
  • Galaxy Mobile

    Galaxy Mobile Android İndir: Uzay strateji oyunu
  • Strike of Nations

    3. Dünya Savaşında ordunuzu komuta edin.
  • Lords Mobile APK

    Askerlerinizi savaş esnasında istediğiniz gibi konuşlandırabildiğiniz Lords Mobile APK'da, Krallığınızı kurun, özgün stratejinizi oluşturun ve rakiplerinizi yenin!
  • Arma Mobile Ops

    Arma Mobile Ops mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur