MOBIUS FINAL FANTASY

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
158 TOPLAM İNDİRME

MOBIUS FINAL FANTASY bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur

MOBIUS FINAL FANTASY güzel grafikleriyle dikkat çeken bir rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG oyunu olan MOBIUS FINAL FANTASY aslında ilk olarka Android ve iOS mobil platformlarını kullanan akıllı telefonlar ve tabletler için çıkış yapmıştı. MOBIUS FINAL FANTASY'nin mobil sürümlerinin yayınlanmasının 1 yıl ardından oyun PC platformu üzerinde de oyun severlerin beğenisine sunuluyor.

MOBIUS FINAL FANTASY'de Palamecia adlı fantastik dünyaya konuk oluyoruz ve bu dünyanın kaderini belirlemeye çalışan kahramanları kontrol ederek maceraya atılıyoruz. Bu amacımızı gerçekleştirebilmek için de görevleri tamamlamaya, kahramanlarımızı geliştirmeye, düşmanlarımızla çarpışarak onları yok etmeye çalışıyoruz.

MOBIUS FINAL FANTASY ilk olarak mobil platformlar için geliştirilmiş bir oyun olduğu için oynanışı da bu durumdan etkileniyor. Oyunda kahramanlarımız kendileri ilerliyorlar. Biz ise sadece savaşlarda onların kontrolünü alıyoruz. MOBIUS FINAL FANTASY'deki savaşlar sıra tabanlı olarak yapılıyor. Siz kahramanlarınızın savaş yeteneklerini kullanıyor, rakiplerinizin karşı hamlelerini göze alarak ona göre taktik belirliyorsunuz. MOBIUS FINAL FANTASY dilerseniz tek başınıza, dilerseniz online olarak oynayabilirsiniz. 

MOBIUS FINAL FANTASY'nin en güçlü yönü grafikleri. Oyunun grafikleri PC platformu için elden geçirilmiş. MOBIUS FINAL FANTASY'i geniş ekranlı monitörlerinizde 1920x1080 çözünürlükle oynayabilirsiniz. Ayrıca oyun 4k çözünürlüğü de destekliyor. Oyundaki kaplamalar ve modellemeler bu yüksek çözünürlükler için geliştirilmiş. MOBIUS FINAL FANTASY'nin minimum sistem gereksinimleri şu şekilde: 

- 64 Bit Windows 7 işletim sistemi

- 1.6 GHz çift çekirdekli Intel veya AMD işlemci

- 2 GB RAM

- 512 MB video belleğe sahip Nvidia GeForce 8800 GT, GT 240 veya AMD Radeon HD 4770 ekran kartı

- DİrectX 9.0c

- İnternet bağlantısı

- 10 GB boş depolama alanı

- DirectSound uyumlu ses kartı

Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

MOBIUS FINAL FANTASY

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

MOBIUS FINAL FANTASY mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

MOBIUS FINAL FANTASY eğer mobil cihazlarınız üzerinde yüksek kaliteli bir RPG oynamak isterseniz beklentilerinizi karşılayabilecek bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir online rol yapma oyunu olan MOBIUS FINAL FANTASY'de fantastik bir dünyaya konuk oluyoruz. Karanlığa sürüklenen bu dünyayı kurtarmak için yola çıkan bir kahramanı yönettiğimiz oyunun, oyun konsollarımızda oynadığımız klasik Final Fantasy oyunlarının birebir aynısı olmadığını belirtmekte fayda var. Buna rağmen klasik Final Fantasy oyunundaki birçok öğe MOBIUS FINAL FANTASY'de de kullanılıyor.

MOBIUS FINAL FANTASY temel olarak adım adım ilerlediğiniz bir rol yapma oyunu. Oyunda genel olarka görevlere başlamak için bir tuşa dokunuyoruz ve sonrasında kahramanımız otomatik olarak ilerlemeye başlıyor. Karşımıza çıkan düşmanlarla savaşırken sıra tabanlı bir savaş yapısı bizi bekliyor. MOBIUS FINAL FANTASY'nin grafikleri ise bir hayli başarılı. Mobil cihazlarınızda görebileceğiniz en kaliteli grafiklere sahip oyunlardan biri olan MOBIUS FINAL FANTASY sürükleyici ara sahnelerle ve kaliteli seslendirmelerle süslenmiş.

Can Erdil Şentürk

MOBIUS FINAL FANTASY

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
84.1 MB DOSYA BOYUTU

MOBIUS FINAL FANTASY mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online RPG oyunudur

MOBIUS FINAL FANTASY oyun konsollarımızdan alışık olduğumuz Final Fantasy serisini mobil cihazlarımızla uyumlu bir şekilde bize sunan bir rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlar ve iPad tabletler için geliştirilmiş bir oyun olan MOBIUS FINAL FANTASY, Square Enix'in diğer mobil oyunlarından farklı bir şekilde ücretsiz olarak oyun severlere sunuluyor. MOBIUS FINAL FANTASY'de kaos içerisindeki bir dünyaya konuk oluyoruz. Oyunda yönettiğimiz kahramanımız ise geçmişte neler yaşadığını, buy dünyaya nasıl geldiğini hatırlamıyor. Fakat gizemli bir ses ona kılavuzluk ediyor ve bu dünyayı kurtarabilecek güce sahip olduğunu söylüyor. Oyunun hikayesi bu anlamda biraz klişe olsa da ilerledikçe oyun ilginizi çekmeyi başarıyor.

MOBIUS FINAL FANTASY'nin klasik Final Fantasy oyunlarından biraz fakrlı bir oynanışı var. Oyunda kahramanımız adım adım ilerliyor. Görev seçtikten sonra kahramanımız otomatik olarak yol alıyor ve karşısına çıkan düşmanlarla savaşıyor. Oyunun savaş sistemi eski Final Fantasy oyunlarında olduğu gibi sıra tabanlı şekilde hazırlanmış.

MOBIUS FINAL FANTASY'nin grafikleri oldukça başarılı. Ayrıca güzel ara sahneler ve seslendirmeler oyunu basit bir mobil oyun olmaktan kurtarıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE

    FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE ile efsane diriliyor. En iyi RPG’lerden biri olan Final Fantasy 7’nin remake versiyonunu bir an önce deneyimleyin.
  • WORLD OF FINAL FANTASY

    WORLD OF FINAL FANTASY göz alıcı üç boyutlu grafiklere sahip olan bir rol yapma oyunu
  • FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE

    FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE ilk olarak konsollar için yayınlanan klasik RPG oyununun PC sürümü
  • Final Fantasy 15

    Final Fantasy 15 fantastik hikayeye sahip açık dünya tabanlı bir RPG oyunudur
  • FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn

    FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn, Final Fantasy evreninde geçen bir MMORPG oyunudur
  • Final Fantasy XV Demo

    Final Fantasy XV Demo, uzun yıllardır devam eden rol yapma serisi Final Fantasy'nin son oyunu için yayınlanan ücretsiz deneme sürümüdür.
  • FINAL FANTASY V

    FINAL FANTASY V, ünlü JRPG serisinin beşinci oyunu olarak fantastik rol yapma oyunları arasında başarılı bir oyundur.
  • Final Fantasy XV

    Final Fantasy XV, uzun yıllardır geliştirilen rol yapma serisinin konsollar ve Windows tabanlı bilgisayarlar için çıkan son yapımıdır.