Modagram

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
117 TOPLAM İNDİRME

Modagram, en moda giyim ve aksesuar ürünlerini kolayca takip ederek güvenli bir şekilde satın alma imkanı sunan Android alışveriş uygulaması.

Modagram, ülkemizde en popüler online alışveriş markalarından bir tanesi olan Trendyol'un alt kuruluşu olarak ortaya çıkan ve kısa zamanda bir çok kişi tarafından kullanılmaya başlayan güvenilir bir online alışveriş uygulaması.

En ünlü markaların sezonluk trendlerine ulaşmanızı kolaylaştıran uygulamnın en büyü artısı güvenli olarak online alışveriş yapabilyor olmanız. Modagram'ın internet sitesi üzerinde bulunan tüm özellikleri barındıran Android uygulamasını ücretsiz olarak indirip nerede ve ne zaman isterseniz, modayı cebinizden takip edebiliyorsunuz.

İstediğiniz ürünleri kolayca bulmanızı sağlayan arama ve filtreme özelliği ile birlikte detaylı ürün sayfaları, ürünler hakkında daha rahat bilgi alabilmenizi sağlıyor.

Eğer Modagram uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize yüklerseniz, platform üzerindeki tüm kampanya ve fırsatları da bildirim olarak alabiliyorsunuz. Böylece ilginizi çeken ya da beklediğiniz kampanyaları kaçırmayarak değerlendirme fırsatı doğuyor.

Okulda, işte ya da farklı bir şehire seyahat ederken modayı takip etmeye devam edeceğiniz uygulamayı hemen ücretsiz olarak indirerek online alışverişlerinizi dilediğiniz zaman güvenli olarak yapın.

Barış YANIK

Modagram

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

Modagram, iPhone ve iPad sahiplerinin modayı ve popüler markaları yakından takip ederek güvenli alışveriş yapmasını sağlayan bir iOS online alışveriş uygulaması.

Modagram, Trendyol'un yan kuruluşu olarak piyasaya çıkan ve bir çok kullanıcı kazanan popüler online alışveriş platformlarından birtanesi. Durum böyle olunca markanın hem Android hem de iOS uygulamaları da en az sitesi kadar kullanışlı olmak zorunda kalıyor. Modagram'ın da her iki uygulamasının oldukça kullanışlı ve sitedeki tüm özelliklere sahip olduğunu söyleyebilirim.

iPhone ve iPad'leri üzerinden modayı takip etmek, en trend ve sezonluk ürünleri görebilmek isteyen kullanıcıların mutlaka kullanması gereken uygulama içerisinde tüm ürünleri markalara, erkek ve kadın olarak, boyutlarına, bedenlerine vb. şekilde filtreleyerek istediğiniz ürüne daha kolay ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca arama yaparak da istediğiniz ürünü hemen bulabilmeniz mümkün.

Ürün sayfalarının hem rahat bir tasarımla hem de detaylı olarak hazırlanması, ürün satın almak isteyen kişiler için oldukça güzel olmuş. Alacakları ürün hakkında merak edilebilecek her şeyi sayfa üzerinden sunan Modagram, online alışveriş yaparak modaya uygun giyinmenizi sağlıyor.

Giyimden ayakkabıya, aksesuardan mayolara kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Modagram'ın Trndyol güvencesi altında olması da en büyük artılarından bir tanesi. Binlerce kişinin güvenerek online alışveirş yaptığı Modagram uygulamasını hemen iPhone ve iPad cihazlarınıza indirerek modadan geri kalmayın!

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.