Modanisa

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,544 TOPLAM İNDİRME
5.3 MB DOSYA BOYUTU

Modanisa, internet sitesi üzerinde tesettürlü kadın giyim ürünleri ile birlikte mayo, ayakkabı ve aksesuar satışı yapan firmanın Android alışveriş uygulaması.

Modanisa.com'un Android mobil uygulaması olarak uygulama marketlerindeki yerini alan Modanisa, tesetürlü kadın giyim ürünleri alışverişi için tercih edebileceğiniz güvenilir bir online mağaza.

Sitesi üzerindeki başarılı tasarımı mobil uygulamaya taşımayı başaran Modanisa, ortaya kullanımı kolay bir uygulama çıkarmış.

Modanisa.com üzerinden alışveriş yapmak, tesettürlü giyim modasını takip etmek ve kampanyalardan haberdar olmak için kullanabileceğiniz uygulamayı Android telefon ve tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabiliyorsunuz.

Yeni gelen ürünleri takip edebileceğiniz uygulama aynı zamanda beğendiğiniz ürünleri sosyal medya hesaplarınız ile paylaşabilme imkanı sunuyor.

İndirim kodlarınızı da kullanabileceğiniz Modanisa mobil uygulama üzerinden tesettürlü kadın giyim ürünleri, ayakkabı, çanta, tesettürlü mayo, gece kıyafeti, tülbent, şal ve çeşitli aksesuarlar satın alabiliyorsunuz.

Eğer tesettürlü giyiniyorsanız ve modanın gerisinde kalmamak istiyorsanı bir gözünüzün Modanisa Android uygulaması üzerinde olmasını tavsiye ederim.

Barış YANIK

Modanisa

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
123 TOPLAM İNDİRME
13.3 MB DOSYA BOYUTU

Modanisa, tesettürlü giyim modasını yakından takip ederek online alışveriş yapabileceğiniz güvenilir bir iOS uygulaması.

Modanisa, Modanisa.com üzerine tesettürlü giyim ürünleri satışı yapan güvenilir firmanın resmi iOS alışveriş uygulaması.

Tesettürlü giyinen kadınlarımız için yüzlerce çeşit giyim ürünü satışı gerçekleştiren Modanisa üzerinde giyim ürünleri dışında tesettürlü mayo, ayakkabı, aksesuar vb. ürünlerin de satışı gerçekleşiyor.

Tesettürlü giyimde modaya uymak ve trendleri takip etmek isteyen kadınların takip etmesi gerektiğini düşündüğüm Modanisa iOS uygulaması üzerinden online alışveriş yapabileceğini gibi, yeni ürünleri kontrol edebilir ve indirim fırsatlarını görebilirsiniz.

300'den fazla marka ve 20.000'den fazla toplam ürün sayısıyla hem güvenilir hem de kaliteli hizmet sunan Modanisa, tesettürlü giyimin en öncü markalarından bir tanesi. Bu nedenle alışverişlerinizi online olarak gönlünüz ferah bir şekilde yapabilirsiniz.

Uygulamanın sunduğu en güzel özelliklerden bir tanesi ise beğendiğiniz ürünleri arkadaşlarınız ile Facebook, Twitter, Pinterest ve G+ hesaplarınız üzerinden paylaşabiliyor olmanız. Böylece arkadaşlarınızın ya da tanıdıklarınızın da en moda tesettürlü ürünleri takip edebilmesini sağlıyorsunuz.

Online alışveriş yaparken indirip kodlarınızı da kullanma fırsatınızın olduğu iPhone ve iPad uygulaması tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Eğer tesettürlü giyimleriniz ve diğer aksesuarlarınız için online alışverişi tercih ediyorsanız Modanisa uygulamasını kesinlikle indirip kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.