ModaSor

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME

ModaSor, tüm mağazaların en yeni ve indirimdeki ürünlerini takip edebileceğiniz bir alışveriş uygulamasıdır.

ModaSor, modayı yakından takip edenlerin buluşma noktası ModaSor.com’un Android’li cihazlar için geliştirdiği resmi uygulamadır. A’dan Z’ye tüm mağazaların en yeni ürünlerini ve fırsat ürünleri listeleyen uygulama hem telefon hem tabletlerde kullanılabiliyor ve tamamen ücretsiz.

ModaSor, filtreleme özelliği sayesinde aradığınız ürüne kolayca ulaşmanızı sağlıyor. Hem cinsiyet hem de ürün bazında filtreleme yaparak istediğiniz bir markanın istediğiniz ürününe hemen ulaşıp, satın alabiliyorsunuz. Ürün resimlerini görüntülemek için aktif internet bağlantısına ihtiyaç duyan uygulama, ürün arama seçeneğinin yanı sıra fresh ürünlere, çok satılanlara, en çok beğenilenlere ve fiyatı düşen ürünlere de tek dokunuşla ulaşma fırsatı sunuyor. Herhangi bir ürünü hemen satın alabiliyor veya sonra bakmak üzere favorilerinize ekleyebiliyorsunuz. Dilerseniz sadece e-posta adresinizi vererek en iyi kampayanlardan anında haberdar olmanız da mümkün.

Moda severlere hitap eden uygulamanın en dikkat çeken bölümü ise Kategoriler. Kategorilere girdiğinizde mağaza, marka bazında ürün arama yapmanın dışında fiyat seçeneklerinden birini seçerek, bütçenize uygun ürünlerin sıralanmasını da sağlayabiliyorsunuz. Örneğin 50TL, 100TL’ye kadar olan veya Premium ürünleri tek dokunuşla görüntüleyebiliyorsunuz. Diğer bir dikkat çeken bölüm ise Kampanyalar. Buradan Trendyol, Markafoni, 1v1y ve Lilabella gibi ünlü isimlerin güncel kampanyaları görmeniz mümkün.

Eğer modaya ilginiz varsa ModaSor alışveriş uygulamalarınız arasında kesinlikle bulundurmanız gereken bir uygulama.

Erkan Calp

ModaSor

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME

ModaSor uygulaması ile gözde markaların en yeni ürünlerini ve kampanyaları takip edebilirsiniz.

ModaSor, tüm mağazaların ürünlerine tek bir yerden ulaşabileceğiniz ve hızlıca satın alabileceğiniz bir alışveriş uygulamasıdır. Gözde markaların en yeni ürünleri, en çok satılan ve beğenilen ürünler, kampanyalar ve çok daha fazlası bu uygulamada.

Moda severlerin yakından takip ettiği ModaSor.com’un iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırladığı resmi uygulama ModaSor, Türkiye’deki tüm mağazaların ürünlerini bulabileceğiniz, kolay kullanımlı ve modern arayüz ile hizmet veren bir uygulama. Tüm mağazaları alfabetik sırada görüntüleyen ve geniş bir filtreleme (fiyat, renk, marka, cinsiyet) seçeneği sayesinde aradığınız ürüne hızlıca ulaşmanızı sağlayan uygulama ile seçtiğiniz ürünü satın almak istediğinizde doğrudan o ürünün bulunduğu mağazaya yönlendiriliyor ve hızlıca satın alabiliyorsunuz. O an incelediğiniz ancak satın almak istemediğiniz ürünleri favoriler listenize eklemeniz de mümkün.

İstemediğiniz kadar ürüne tek dokunuşla ulaşma kolaylığı sunan ModaSor, önde gelen alışveriş sitelerinin kampanyalarını da inceleme fırsatı veriyor. Bu siteler arasında Trendyol, Markafoni, 1v1y ve Lilabella bulunuyor. İndirimdeki ilginizi çeken ürünü sosyal ağlarda paylaşmanız da mümkün.

ModaSor Özellikleri:

  • Dahili tarayıcı üzerinden uygulamadan ayrılmadan ürünlere ulaşabilir,
  • Mağaza, marka, fiyat bazında filtreleme yapabilir,
  • En çok tutulan ürünlere, en yeni ürünlere hızlıca bakabilir,
  • Ürünleri favorilerinize ekleyebilir ve paylaşabilir,
  • ModaSor blog sayfasına ulaşabilir,
  • E-posta adresinizi bırakarak kampanyalardan anında haberdar olabilirsiniz.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.