Modern Combat 4: Zero Hour

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
22,099 TOPLAM İNDİRME
1.9 GB DOSYA BOYUTU

Modern Combat 4: Zero Hour, Modern Combat serisinin son oyunu ve birçok yeniliği de bünyesinde barındırıyor.

Modern Combat 4: Zero Hour, Gameloft tarafından hazırlanan ve Android oyun ve uygulama mağazası olan Google Play üzerinde yerini alan Modern Combat serisinin son oyunu. Oyunun oyun severlere sunulması için Gameloft mühendislerinin yaklaşık bir yıl boyunca oyun üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Açıkçası bu kadar uzun süren bir emeğin karşılığı da oyuna yansımış görünüyor.

Modern Combat 4: Zero Hour, yaşanan devasa bir nükleer afetin sonrasında dünyanın ileri gelen liderlerinin terörist gruplar tarafından kaçırılması ve özel bir ekibin de liderleri teröristlerin elinden kurtarması üzerine kurgulanmış aksiyon dolu bir oyun. FPS olarak bilinen birinci şahıs nişancı türüne ait Modern Combat 4: Zero Hour, bizi yani oyunucuyu söz konusu özel ekibin bir parçası olarak konumluyor.

Yeni bir taktik sistemi bulunan oyun, serinin önceki oyunlarına göre daha çekici bir hal alıyor. Dünyanın önde gelen birçok şehrinde geçen görevler sonrasında dünya liderleri kurtarılmaya çalışılırken söz konusu yenilikleri görebiliyoruz. Başta grafikler olmak üzere hem gerçekçi hem de oynanabilirliği yüksel bir yapım olarak karşımıza çıkan Modern Combat 4: Zero Hour Android oyun severlerin beğenisini kazanmış durumda.

Çoklu oyuncu seçeneği de bulunan oyunda Gameloft hesabı üzerinden rastgele oyuncularla ya da arkadaşlarınızla bu görevi birlikte yerine getirebilirsiniz. 

Onur Şendere

Modern Combat 4: Zero Hour

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,559 TOPLAM İNDİRME
1.44 MB DOSYA BOYUTU

Modern Combat 4: Zero Hour, serinin yeni oyunu olarak App Store üzerindeki yerini aldı.

Modern Combat 4: Zero Hour, serinin yeni oyunu olarak App Store üzerindeki yerini aldı. Gameloft tarafından hazırlanan ve yapım çalışmalarımın bir yıl kadar sürdüğü ifade edilen oyun, nükleer bir facianın ardından dünyanın önde gelen liderlerini teröristlerin elinden kurtarmayı konu ediniyor. FPS yani birinci şahıs nişancı türü bu oyun ile bu askeri ekipteki yerinizi alarak dünya liderlerini kurtarma macerasına atılmak mümkün.

Dramatik bir hikâyeye sahip olan oyun, savaş sahnelerindeki yeni taktik sistemleri ile yepyeni savaş ortamları doğuruyor. Antarktika’dan Barselona'ya kadar uzanan çok geniş bir bölgede geçen Modern Combat 4: Zero Hour, neredeyse tüm dünyada teröristlerle mücadele etmeyi gerektiriyor. Tabii ki bu durum da arka arkaya farklı mekânlarda savaş sahnelerinin gelmesine zemin hazırlıyor.

Bir konsol oyunun sahip olabileceği hemen her unsuru mobil cihaz dünyasının tüm nimetlerinden faydalanarak sunan Gameloft, Modern Combat 4: Zero ile adeta mobil oyunlar dünyasının üst seviyesini belirliyor. Zira ses, oynanabilirlik ve grafikleri son derece kaliteli. iPhone 5 için oyunun Retina ekran desteği olduğunu da ekleyelim.

Çoklu oyuncu seçeneği de bulunan oyunda Gameloft hesabı üzerinden rastgele oyuncularla ya da arkadaşlarınızla bu görevi birlikte yerine getirebilirsiniz. 

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Modern Combat 5 APK

    Modern Combat 5 APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir internetli FPS oyunu. Modern Combat 5 Blackout, 70 oyunculu battle royale aksiyonuyla geliyor!
  • Modern Combat Versus

    Modern Combat 6 Versus, Gameloft'un Android platformuna ücretsiz çıkardığı en iyi mobil FPS oyunu.
  • Combat Trigger: Modern Dead 3D

    Galaksinin derinlerindeki mücadeleye tanık olduğumuz bu oyunda sınırsız aksiyon bizleri bekliyor.
  • Mayhem Combat

    Dövüş oyunları hayranıysanız Mayhem Combat'ı kesinlikle oynamalısınız.
  • Spartan Combat

    Spartan Combat, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir oyun.
  • Nemesis: Air Combat

    Nemesis: Air Combat, jet savaş uçaklarını uçurduğunuz aksiyon - adrenalin yüklü bir Android oyunu.
  • Fractal Combat X

    Fractal Combat X, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz üç boyutlu ve aksiyon dolu bir uçak oyunudur.
  • Combat Master

    Mükemmel grafiklere sahip olan Combat Master, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur.