Mojostreet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
89 TOPLAM İNDİRME

Konum paylaşılırken işinize yarayacak telefon numaralarını sunmak konusunda ödün vermeyen ücretsiz bir uygulama.

Konum belirleme ve iletişim teknolojisini birleştiren bir uygulama olan Mojostreet arkadaşlarınızın bulunduğu yerleri belirleyen bir sosyal medya aracının ötesinde bir hizmet sunuyor. Etrafınızda bulunan mekanların telefon numaralarını size sıralayan uygulama üzerinden iletişim kurabiliyorsunuz. Böylece telefon konuşmasıyla rezervasyon veya acil bilgi alma gibi seçeneklere tek bir uygulama üzerinden ulaşırken arkadaşlarınızın aktivitelerini de yakıntan takip etmeniz kolaylaşıyor.

Uygulama içerisinden erişebileceğiniz yerleri kategorilerle anlatmak gerekirse, restoranlar, kafeler, güzellik salonları, alışveriş mağazaları, eğlence merkezleri, sinema salonları, turistik bölgeler, araç kiralama ve benzin istasyonlarına dair bilgiler edinebiliyorsunuz. Google GPS haritasıyla etkileşimli çalışan uygulama Facebook bağlantısı aracılığıyla uygulamayı kullanan diğer arkadaşlarınız ile yeni bir bağlantı imkanı sunuyor.

Android için ücretsiz olarak sunulan bu uygulama ABD'de olduğu kadar detaylı bir hizmet sunamıyor. Buna örnek olarak kampanya ürünlerini takip etme ve bilet satın alma gibi seçenekleri örnek gösterebiliriz. Fakat bunun haricinde Türkiye üzerinde de Mojostreets kullanılabilecek bir uygulama.

Alper Çetiner

Mojostreet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Konum paylaşılırken işinize yarayacak telefon numaralarını sunmak konusunda ödün vermeyen ücretsiz bir uygulama.

Öyle bir uygulama düşünün ki, bildiğiniz konum belirleme opsiyonlarına sahip olmakla kalmayıp aktif olarak iletişim kurabileceğiniz seçenekler sunsun. Mojostreet bunu deniyor. iOS cihazlarınızı indirebileceğiniz bu uygulama civarınızda bulunan mekanlar hakkında bilgi verirken bunların numaralarını listeleyen ve uygulama üzerinden ulaşmanızı sağlayan hizmetleri barındırıyor. Bununlar birlikte ekli olan arkadaşlarınızın konum paylaşımlarını da takip edebiliyorsunuz. Kısacası hem arkadaşlarınızın yerini gösteren hem de rezervasyon yapmanızı sağlayan bir uygulama ile karşı karşıyasınız.

Mojostreet ile bulabileceğiniz yerleri kategorilere dizersek restoranlar, kafeler, güzellik salonları, alışveriş mağazaları, eğlence merkezleri, sinema salonları, turistik bölgeler, araç kiralama ve benzin istasyonları gibi seçenekler size iletişim bilgileriyle listeleniyor. Böylece rezervasyon veya bilgi için kolay bir erişim elde etmiş oluyorsunuz. Google GPS haritasıyla etkileşimli çalışan uygulama aynı zamanda Facebook arkadaşlarınızın bu uygulama üzerinden takip edilmesini sağlıyor.

Ücretsiz olarak iPhone veya iPad için indirebileceğiniz bu uygulama ABD'de olduğu kadar gelişmiş seçeneklere ne yazık ki sahip değil. Orada kampanya ürünlerini görüntüleme ve bilet satın alma gibi seçenekler de uygulamaya dahil ancak Türkiye için de diğer fonksiyonlar kullanılabilir durumda ve bu konuda Mojostreet'in göstermiş olduğu performans hiç de fena değil.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spyglass

    Spyglass uygulaması ile bilmediğiniz yerlerde yönünüzü kolayca bulabilirsiniz.
  • Path Guide

    Path Guide uygulamasıyla bilmediğiniz kapalı alanlarda kolayca yön bulabilmeniz artık çok kolay.
  • SpotAngels

    SpotAngels uygulaması ile aracınızla park yeri bulmanız kolay hale geliyor.
  • İBB Yol Gösteren

    İBB Yol Gösteren uygulaması ile gitmek istediğiniz noktalara en uygun rotayı tercih edebilirsiniz.
  • Wisepilot

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz navigasyon uygulamasıdır.
  • Nasıl Giderim

    Nasıl Giderim, İstanbul genelinde seyahat etmeyi kolaylaştıran ücretsiz ve Türkçe bir navigasyon uygulamasıdır.
  • NAVIGON Europe

    NAVIGON Europe ile sürüşleriniz esnasında kullanabileceğiniz kapsamlı bir navigasyon cihazıdır.
  • OsmAnd Maps

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir navigasyon uygulamasıdır.