Monkey Ropes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Harika bir beceri oyunu

Monkey Ropes, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz sürükleyici ve zorlu bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Birbirinden zorlu parkurlarda mücadele edip reflekslerinizi ortaya koyabileceğiniz türden bir oyun olan Monkey Ropes, sizleri bekliyor. Retro tarz piksel grafikleri ve sürükleyici atmosferiyle de göz alıcı bir etkiye sahip olan oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Engellerden kaçmalı ve tüm tuzakları alt etmeniz gereken oyunda işiniz bir hayli zor diyebilirim. Zorlu düşmanlardan da kaçarak ilerlemeniz gereken oyunda gizemli mağaraları keşfedebilirsiniz. Farklı karakterleri de kontrol edebileceğiniz oyunda basit kontroller yer alıyor. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Monkey Ropes sizleri bekliyor.

Monkey Ropes oyununu Android cihazlarınıza olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Monkey Ropes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
179 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli bir beceri oyunu

Monkey Ropes, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz sürükleyici ve zorlu bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Retro tarz piksel piksel grafikleri ve sürükleyici etkisiyle ön plana çıkan Monkey Ropes oyununda macera durmak bilmiyor. Son derece keyifli bir oynanışa sahip olan oyunda dikkatli olmalı ve tüm zorlukların üstesinden gelmelisiniz. Platform tarzı bir oynanışa sahip olan oyunda zorlu engeller ve düşmanlar yer alıyor. Reflekslerinizi sınayabileceğiniz oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Zorlu düşmanlardan da kaçarak ilerlemeniz gereken oyunda gizemli mağaraları keşfedebilirsiniz. Farklı karakterleri de kontrol edebileceğiniz oyunda basit kontroller yer alıyor. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Monkey Ropes sizleri bekliyor.

Monkey Ropes oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bouncy Ropes

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Super Monkey Ball Bounce

    Bir Sega klasiği olan Super Monkey Ball serisi mobil dünyada iki boyutlu bir pachinko oyunu olarak şansını deniyor.
  • Icy Ropes

    Harika bir beceri oyunu
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Mr Bean - Risky Ropes

    Mr Bean, uçurumda sıkıştı. Güvenli şekilde inmesini sağlayın.
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu