Monster Stack 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Monster Stack 2, canavarları üst üste dengede tutmanız gereken bir Android oyunu.

Monster Stack 2, Android telefon ve tabletinizde sonuna kadar ücretsiz olarak oynayabileceğiniz sevimli canavarlarla süslenmiş bir dengede kalma oyunu. Göze hoş gelen animasyonlarla desteklenmiş görselleriyle içerisine çeken yapımda kendi bölümlerinizi yapma şansına da sahipsiniz.

Kısa süreli bir animasyonun ardından oynanışı gösterme adına hazırlanmış alıştırma bölümüyle karşılaşıyorsunuz. Farklı renk ve büyüklükteki canavarları üst üste gösterildiği şekilde dizerek başlangıç bölümünü tamamlıyorsunuz.

Oyunda bölümleri atlamak için tek yapmanız gereken canavarları üst üste dizmek. Bu kulağa oldukça basit gelse de oyunun ilerleyen bölümlerine sıçradığınızda aslında harika bir denge kurma oyunu olduğunu anlıyorsunuz. Canavarların yapılarının farklı olması ve aralarına objelerin girmesi dışında sürenin olması oyunun çocuk oyunu etiketini ortadan kaldırıyor.

300’den fazla seviyenin yanı sıra 5000’in üzerinde kullancılar tarafından hazırlanmış özel bölümler içeren Monster Stack 2, fizik tabanlı oynanış sunuyor ve ilk bölümlerde olmasa da ciddi anlamda düşünme gerektiren bir yapım.

Erkan Calp

Monster Stack 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Monster Stack 2, canavarları üst üste dizerek yemeğe ulaşmalarını sağlamaya çalıştığınız bir iOS oyunu.

Monster Stack 2, fizik tabanlı oynanış sunan oldukça popüler bir canavar besleme oyunu. Dünya genelinde milyonlarca oyuncunun oynadığı oyunda farklı büyüklük ve renkteki canavarları yemekleriyle buluşturmak için üst üste diziyoruz.

iPhone ve iPad’imize ücretsiz indirip oynayabildiğimiz canavar oyununda ücretsiz oynanabilen yüzlerce bölümün yanı sıra oyuncuların kendi tasarladıkları özel bölümler bulunuyor. Bölümleri geçmek başka bir deyişle ilerleyebilmek için canavarları üst üste dizerek belli bir sürede dengelerinin bozulmadan kalmasını sağlamamız gerekiyor. Bunu başarabilmek alıştırma bölümünden sonraki bölümlerde çok basit. Farklı yapıdaki canavarları hiç düşünmeden alıp sabit platformun üzerine kolaylıkla yerleştirebiliyoruz. Lakin birkaç bölüm geçtikten sonra oyun gerçek yüzünü bizlere göstermeye başlıyor. Canavarlarla canavarları tutan platform arasına farklı büyüklükte objeler girmeye başlıyor ve platform çok daha karmaşık yapıda karşımıza çıkıyor.

Gözü yormayan animasyonlarla desteklenmiş görsellerin yanında çocuk oyunların sevenlerin dikkatini çekecek ses efektleriyle süslenen Monster Stack 2, boş zamanlarda açıp oynanabilecek, uzun süreli oynanışta kesinlikle sıkan bir beceri oyunu.

Erkan Calp

Monster Stack 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Monster Stack 2, Windows Phone telefonunuzda boş zamanlarınızda keyifle oynayabileceğiniz bir canavar besleme oyunu.

Monster Stack 2, Windows Phone telefonumuzda kafa yormadan vakit geçirmek maksadıyla oynayabileceğiniz eğlenceli oyunlar arasında ve ücretsiz olarak sunulduğunu, cihazda da çok az yer kapladığını ekliyim.

200’den fazla özel yapım bölüm içeren ve özel günlerde güncellenen Monster Stack 2 oyununda karınları aç canavarları doyurmaya çalışıyoruz. Ancak bunun için ilginç bir yol izliyoruz. Rengarenk canavarları beslemek için sabit platform üzerinde üst üste gelmelerini sağlıyoruz. Düşmeden kalmalarını sağladığımızda yemeğe ulaşmış, dolayısıyla da karınlarını güzelce doyurmuş oluyorlar.

Oyuncular tarafından hazırlanmış bölümler de içeren oyunda fizik tabanlı oynanış hakim ve denge üzerine kurulu. Canavarların hepsi farklı boyut, dolasıyla da farklı ağırlıktalar. Yerlerinden alarak üst üste dikkatlice dizilmelerini sağladıktan sonra bir süre bekliyoruz ki bekleme aşaması büyük sıkıntı. Çünkü canavarları olması gerektiğinden biraz farklı dizerseniz sallanmaya başlıyorlar ve oyun alanından çıkıyorlar. Eğer verilen sürede dağılmazlarsa bölümü geçmiş sayılıyoruz.

Canavarların yemekle buluşma anlarını gösteren alıştırma bölümüyle başlayan oyunun Windows Phone sürümü de oldukça başarılı.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Beat Stack

    Beat Stack, üst taraftan gelen blokları hızlı bir şekilde renklerine göre ayırmanızı isteyen bir beceri oyunudur.
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Stack

    Stack, blok yığını oluşturmaya çalıştığınız bir Ketchapp oyunu.
  • Flip Stack

    Flip Stack, blokları kaydırarak kule oluşturmaya çalıştığınız eğlenceli bir Android oyunu.
  • Sliced: Zigzag Stack

    Sliced: Zigzag Stack, size verilen blokları istenilen bölümlerden geçirmenizi amaçlayan bir mobil oyundur.
  • Throw Stack

    Zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu
  • Stack Jump

    Zorlu bölümleri ve sevimli karakterleriyle eşsiz bir beceri oyunu
  • Juicy Stack

    Zevkli bir bulmaca oyunu