Monstergotchi

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Monstergotchi, kendi yarattığınız canavarlarla savaştığınız rol yapma oyunu.

Monstergotchi, hikayeye bağlı kalarak ilerleme ve doğrudan online PvP mücadelelere dalma seçeneği sunan rol yapma oyunu. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan yapım, keskin, yüksek kalitede ve canlı grafikleriyle kendisine bağlıyor. RPG oyunlarından keyif alıyorsanız, kendi canavarınızı yaratma fırsatı veren bu yapıma bir şans vermelisiniz.

Fantastik dünyanın içerisine sokan rpg oyunlarından biri Monstergotchi. Adından tahmin edeceğiniz üzere bu sefer kontrolünüzde olan karakterler birer canavar. Canavar dediysem aklınıza hemen tek gözlü, olabildiğince çirkin suratlı veya Frankenstein gibi bir şey gelmesin. Timsah, kurbağa, karga, fok balığı, bukalemun, goril gibi normal hayvanlardan bahsediyorum. Tabii ki oyunda farklı formda karşımıza çıkıyorlar. Oyunda amacımız; bu hayvanları acımasız birer savaşçıya dönüştürmek.

Canavarlarımızı dilediğimiz gibi şekillendirmemize izin veren rol oyununda 5 bölümlük, sonunda kötü lord Zaralor ile karşılaştığımız hikaye modunun yanı sıra arenalarda diğer oyuncularla kapıştığımız, günlük ödüllerin dağıtıldığı meydan okuma modu yer alıyor.

Erkan Calp

Monstergotchi

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
320 MB DOSYA BOYUTU

Monstergotchi, iPhone ve iPad'de oynanabilir canavarlı rpg oyunu.

Monstergotchi, hikaye odaklı, online PvP mücadele seçeneği de sunan rpg oyunu. iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapmasıyla sevindiren yapımın grafikleri de boyutuna göre oldukça kaliteli.

Canavarlı rpg oyunlarını seviyorsanız, iPhone ve iPad cihazınıza ücretsiz indirip satın alımla uğraşmadan keyifle oynayacağınız bir yapım Monstergotchi. Oyunu benzerlerinden ayıran en önemli nokta; kontrolünüz olan canavarları kendiniz yaratabilmeniz.

Goril, timsah, bukalemun, kurbağa, karga gibi genellikle masum, sevimli görünmeyen hayvanları acıması olmayan birer savaşçıya dönüştürüyorsunuz. Bu noktada iki seçeneğiniz var; Hikaye Moduna girip kötü lord Zaralor ile karşılaşana dek savaşmak veya Meydan Okuma Modunda diğer oyuncularla kapışma. Seçim sizin. Hangi modda oynarsanız oynayın, canavarı sürekli geliştirmeniz gerektiğini unutmayın.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Somewhere - The Vault Papers

    Harika anlar yaşayabileceğiniz bir macera oyunu
  • A Life in Music

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu