Monument Drop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Monument Drop, küpü engellere değdirmeden platforma düşürmeye çalıştığınız bir Android oyunu.

Monument Drop, odaklanma gerektiren, sabrın sınırlarını zorlayan bölümler içeren bir Android oyunu. Tek elle çok rahat oynanabilen oyun görselliğe önem verenler için tam bir hayal kırıklığı olmakla birlikte görsellikten ziyade oynanışa bakanların boş zamanlarını süsleyeceğini düşündüğüm bir yapım.

Bölüm bölüm ilerlediğimiz oyunda yukarıdan bıraktığımız küpün kendi boyutunda tasarlanmış platform üzerine düşmesini sağlamak. Küpü düşürmek için ekrana dokunmamız kafi oluyor ancak bunu kolaylıkla yapmamamız için çeşitli engeller koyulmuş. Küp ile platform arasındaki boşlukta durağan ve hareketli uzun ince çok sayıda bloklar yer alıyor ve onlara değdirmeden yıldızlı sabit platforma oturturmak oldukça zor. Ekrana çok iyi odaklanmanız ve asla aceleci davranmamanız bölümleri geçmek adına büyük önem taşıyor.

Erkan Calp

Monument Drop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Monument Drop, küpü sabit platforma düşürmeniz gereken bir iOS oyunu.

Monument Drop, harika zamanlama yaparak ilerleyebileceğiniz pür dikkat isteyen bir iOS oyunu. iPhone ve iPad’inize ücretsiz indirip oynayaileceğiniz oyunda 50 seviye boyunca yukarıdan düşen küpü yakalamaya çalışıyorsunuz.

Minimal görsellere sahip oyunda amacınız tepeden atılan küpü doğru zamanlamayla yakalamak. Küpü sabit platform üzerine düşürmek için tek yapmanız gereken ekrana bir kere dokunmak. Kontrol sistemi kavramının dahi olmadığı oyunun çok basit olduğunu söyleyemeyeceğim. Gerek dikey gerekse de yatay konumda hareketli yapıda tasarlanmış uzun bloklar küpü kolaylıkla düşürmeniz engelliyor. Saniyelik gecikme bile olsa küp bu bloklara denk geliyor ve sil baştan başlamak durumunda kalıyorsunuz.

Kolay gibi görünen bu oyunda ilerlemek için sabra ihtiyacınız olacak ve ölmenize rağmen her defasında baştan başlayacaksınız. Yani bağımlılık yapan bir oyun.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drop Out!

    Drop Out!, düşen topu platformlar arasından geçirmeye çalıştığınız bir beceri oyunu.
  • Physics Drop

    Physics Drop, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • DROP NOT!

    DROP NOT!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • The Giant Drop

    The Giant Drop, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Monument Valley

    Mimari paradokslar içinde yolunu bulmaya çalışan bir prensesi yönetirken sadece bir oyun oynamayacaksınız, tam anlamıyla kendine has bir tecrübe yaşayacaksınız.
  • Drop Block

    Drop Block, Android cihazlarınızda reflekslerinizi geliştirmek için oynayabileceğiniz harika bir oyun.
  • Death Drop

    Death Drop ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz keyifli bir oyundur. Oyunda gökyüzünden atlayan bir karakteri kontrol ediyoruz.
  • Drop the Ball!

    Renkli topların yukarı çıkmasına izin vermeyin.