Moof

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Moof: Türk yapımı sonsuz hayatta kalma oyunu

Moof, Türk yapımı sonsuz hayatta kalma oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor. Gözü yormayan, minimalist stil grafikleriyle kendisine çeken arcade oyunda topu dönen çemberde düşürerek ilerliyorsunuz. Zorluk seviyesinin en üste çekildiği oyun, tek dokunuş yenilikçi kontrol sistemiyle her yerde rahat oynanış sunuyor. Beceri ve sabır gerektiren zor mobil oyunları seviyorsanız, kesinlikle indirmelisiniz.

Türk yapımı mobil oyunlar arasında olan Moof, reflekslerine, odaklanma gücüne ve sabrına güvenen herkese açık bir oyun. Her yaştan kişinin oynayabileceği şekilde tasarlanan oyun, vakit geçirmek için birebir. Toplu taşımada, otobüste, metroda, misafirlikte, molada ya da cafede arkadaşınızı beklerken zaman geçirmek için hemen bir iki el atıp dilediğiniz vakit yeniden oynamaya devam edebileceğiniz bir top zıplatma oyunu. Oyunda topun ağaçlar üzerinden zıplamasına yardımcı oluyorsunuz. Dönen çember içine konumlandırılmış ağaçlar üzerinden zıplayarak çemberin boşluğundan kendinizi aşağı bırakıyor, bu şekilde düşerek puan topluyorsunuz.

Erkan Calp

Moof

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
65.4 MB DOSYA BOYUTU

Moof: Türk yapımı zorlu bölümler içeren top oyunu

Moof, Türk yapımı mobil oyunlar arasında. Top zıplatma oyunları içinde en zoru olabilir. Sonsuz hayatta kalma oyunu olarak mobil platformda yerini alan oyun, kar efektli harika bir atmosfer sunuyor. Birbirinden zor bölümler içeren arcade oyun, zaman geçirmek için birebir. İnternetsiz oynama seçeneği ve tek dokunuş kontrolleriyle her yerde keyifle oynayacağınız bir oyun.

iOS özelinde değil, mobildeki en zor top oyunu diyebilirim. Geliştiricileri Türk olan mobil oyunda topun ağaçlar üzerinden zıplamasına yardım ediyorsunuz. Dönen bir çemberin içerisinde zıplayarak ağaçları atlatıp çemberin boşluğundan kendinizi aşağı bırakıyorsunuz, bir sonraki çembere düşüyorsunuz. Bu şekilde, sürekli düşerek puan topluyorsunuz. Ağaca dokunduğunuz tabii ki oyun sonlanıyor ancak video izleyerek kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mega Pop

    Mega Pop (Android): 2019'un en eğlenceli canavarlı mobil oyunu
  • Paper Wings

    Paper Wings, Türk yapımı harika görsellere sahip eğlence dozu yüksek arcade oyunu.
  • Let's Twist

    Let's Twist, Android platformunda öne çıkan Türk yapımı arcade oyunları arasında.
  • Dunk Bounce

    Türk yapımı basketbol oyunu
  • Zula Mobile APK

    Zula Mobile APK, Android telefonlarda oynanabilen Türk yapımı FPS oyunu.
  • Adalet Namluda: Afrin

    Türk yapımı harika bir askeri savaş oyunu!
  • Four Plus

    Türk yapımı süper eğlenceli mobil bulmaca oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun