Moon Tours

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
304 TOPLAM İNDİRME

Moon Tours ile Ay ile ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz

Moon Tours kullanıcılara Dünya'nın uydusu olan Ay ile ilgili çeşitli bilgiler sunan bir mobil Ay gezintisi uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Moon Tours temel olarak insanoğlunun Ay ile ilgili olarak günümüze kadar elde ettiği bilgileri bir araya getiriyor ve kullanıcılara sunuyor. Hatırlanacağı üzere insanoğlunun uzay macerası ilk olarak Ay uydusu ile başlamıştı. İnsanoğlu Ay'a ayak bastığında bu olay büyük ses getirmişti. Ardından diğer gezegenlere de ayak basan insanoğlu günümüzde Ay hakkında oldukça detaylı bilgilere sahip. Moon Tours ile Ay'ı daha yakından tanıyabiliyoruz. Teknolojinin gelişmesiyle paralel olarak bu tür zor elde edilen bilgiler artık oldukça kolay bir şekilde paylaşılabiliyor. İşte Moon Tours sayesinde elinizdeki mobil cihazlar aracılığıyla Ay ile ilgili yeni bilgiler öğrenebiliyorsunuz.

Moon Tours içerisinde kullanıcılar Ay'ın kraterleri, 3 boyutlu Ay yüzeyi haritaları, Ay'ın mineral haritaları, çeşitli analiz araçları gibi içeriklere erişebiliyorlar. Bu içerikler geçmişte yürütülen ve günümüzde yürütülmekte olan Ay operasyonlarından elde edilmekte. Hem telefonlarla hem de tabletlerle uyumlu olan uygulama sıradışı bir deneyim yaşamanızı sağlıyor.

Can Erdil Şentürk

Moon Tours

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
92 TOPLAM İNDİRME

Moon Tours, Ay hakkında detaylı bilgiler içeren bir mobil uygulamadır

Moon Tours insanoğlunun Dünya'nın uydusu olan Ay ile ilgili edindiği bilgileri bir araya toplayan bir mobil Ay gezintisi uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz Moon Tours uygulaması temel olarak kullanıcılara uzaya yolculuk etmeden Ay'ı turlama imkanı veriyor. Hatırlanacağı üzere insanoğlunun uzay macerası ilk olarak Ay ile başlamıştı. Bundan sonra diğer gezegenler yavaş yavaş keşfedilse de elimizde en çok Ay ile ilgili bilgi bulunmakta. Bu uygulama içerisinde bu bilgiler toplanıyor ve kullanıcılar sadece ceplerindeki mobil cihazları kullanarak Ay hakkında yeni şeyler öğrenebiliyorlar.

Moon Tours'da 2 boyutlu Ay yüzey haritaları bulunmakta. Bu haritalarda serbestçe gezinti yapabilirken krater yüzeylerine göz atabiliyorsunuz. Ayrıca Moon Tours Ay'ın mineral haritalarına yer veriyor, bu sayede detaylı analizler yapabiliniyor. Dokunmatik kontrolleri kullanarak 3 boyutlu haritalar üzerinde yakınlaştırma, uzaklaştırma, sağa veya sola kaydırma gibi hareketleri gerçekleştirebilirsiniz. Ay kraterleri içerisine göz atabilir, Ay üzerinde 2 nokta arasındaki mesafeyi hesaplayabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mahjong City Tours

    Bilmeceler çözeceğiz.
  • Bunny To The Moon

    Bunny To The Moon, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Moon Knight Fantasy Wallpaper

    Moon Knight Fantasy Wallpaper yüksek kaliteli bir canlı duvar kağıdıdır
  • Moon Tower Attack

    Moon Tower Attack mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunudur
  • MOON

    MOON: Minimal Survival, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve zorlu bir beceri oyunu.
  • Moon+ Reader

    Android akıllı telefonunuzdan e-kitap okuyabileceğiniz en kaliteli uygulamalardan birisi de Moon+ Reader.
  • Gumball - Journey to the Moon!

    Gumball - Journey to the Moon! ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir roket fırlatma oyunudur.
  • Lionheart: Dark Moon

    Karanlığı yok edin.