Moovit

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,547 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Moovit ile trafik çilesi çekmeyin. Uygulamaya gideceğiniz adresi girin sizi en kısa yoldan oraya götürsün.

Moovit trafik için geliştirilmiş güzel ve faydalı bir uygulama. Bu uygulama sayesinde trafiğin yoğun olduğu alanlara girmeden en kısa sürede ulaşmak istediğiniz hedefe varabilirsiniz. 

Uygulama Türkiye'de İzmir ve İstanbul gibi büyük şehirleri dünyada ise 100'den fazla şehri geniş kapsamlı olarak tanıyor. Bu sayede uygulamanın belirttiği zaman ve sizi götürdüğü yolun doğruluk oranı artıyor. Moovit'i diğer uygulamalardan ayıran en önemli özelliği toplu taşıma araçlarına yönlendiriyor olması. Yani size bireysel bir tarif söylemek yerine daha kolay ve hızlı ulaşım sağlayabileceğiniz istasyonları gösteriyor.

Toplu taşıma araçları hakkında bilgileri sunma yeteneğine de sahip olan bu uygulama yürürken bile sizi yoldan çıkarmıyor. Kullandığınız toplu taşıma aracı hakkında düşüncelerinizi ve yol mesafesinin uzunluk/kısalığını rapor olarak Moovit'e gönderebilirsiniz. Bu sayede yeni rotalar bulunması için çalışmalar yapılıyor. Tabii ki araçların yolu değişmiyor ama sizi başka araca yönlendiriyor.

Uygulama İETT, Metro, Tramvay, İDO ve İZBAN gibi popüler toplu taşıma araçlarında aktif olarak kullanılabiliyor.

Moovit Uygulamasının Başlıca Özellikleri:

  • 20 ülkede popüler olarak kullanılıyor
  • En kısa yoldan hedefe ulaştırıyor
  • Adım adım navigasyon imkanı sağlıyor
  • Gerçek zamanlı çalışıyor

Milyonlarca kişinin indirmiş olduğu Moovit uygulaması ücretsiz olarak sunuluyor. Eğer İstanbul ve İzmir gibi şehirlerde yaşıyorsanız uygulamayı denemenizde fayda var.

Uğur Sağlam

Moovit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
267 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Moovit uygulamasıyla İstanbul ve İzmir şehirleri arasında kaybolmadan en kısa yoldan seyahat edin.

Toplu ulaşım araçlarını sıklıkla kullanan ve yolunuzu bulmakta oldukça zorlanan biriyseniz Moovit derdinize çare olabilir. Oldukça yaygın olarak kullanılan bu uygulama kısayolları sizden daha iyi biliyor.

Uzun yola gidecekseniz ve fazla bir vaktiniz yoksa Moovit sizi kısa yoldan hedefe götürmeyi iddia ediyor. Dünyanın en büyük şehirlerinde sorunsuz kullanılabilen bu uygulama Türkiye'de İstanbul ve İzmir gibi büyük şehirleri de kapsıyor. Sizin yapmanız gereken tek şey gitmek istediğiniz hedefi yazmanız ve en kısa yolu hesaplatmanız. 

Tüm hesaplamalar bittikten ve kısayol bulunduktan sonra size binmeniz gereken toplu taşıma aracını gösteriyor. Eğer o araca binmek için durak uzak kalıyorsa yürümeniz gereken mesafeyi ayarlıyor ve fazla vakit kaybetmeden durağı bulabiliyorsunuz. Bindiğiniz aracı tanıyan bu güzel uygulama anlık olarak yapılan işlemleri, inmeniz için kalan durak sayısını size bildiriyor ve durak kaçırma hatasını ortadan kaldırıyor.

Bir nevi günümüz navigasyon uygulamalarına benzeyen Moovit, toplu taşıma araçlarına özel kısa yollar belirlediği için farkını ortaya koyuyor. Moovit bunca faydalı özelliğinin olmasına rağmen ücretsiz olarak kullanıma sunuluyor.

Uğur Sağlam

Moovit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
114 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

200'den fazla Büyükşehir'i destekleyen Moovit, Türkiye içerisinde de güvenle kullanabileceğiniz bir toplu taşıma takip uygulama.

Bulunduğunuz konumun toplu taşıma hizmetlerini görüntüleyen ve 200'den fazla şehrini destekleyen Moovit; İstanbul, Ankara ve İzmir'de de güvenle kullanabileceğiniz bir servis altyapısına sahip. Özellikle turistik amaçlı yapmış olduğunuz bir Avrupa gezisinde de hayat kurtarıcı olarak kendini gösteren Moovit ile yakınızda olan taşıt hizmetlerini harita üzerinden bulmanız mümkün.

Sadece durakları ve istasyonları belirlemekle kalmayan uygulama aynı zamanda bu taşıtların rotalarını ve yolculuk saatlerini de size birer birer listeleme kabiliyetine sahip. Peki bu veritabanı nereden mi geliyor? Kullanıcılardan! Moovit, siz uygulamayı açık tuttuğunuz sürece ortamda gerçekleşen hareketliliği kaydedip bunu sistem altyapısına kaydetme özelliğine sahip. Böylece her kullanıcının tekil deneyimi Moovit uygulamasını kullanan herkese binebilecekleri durak ve istasyonlarla birlikte oradan geçen yol hatlarını ve saatlerini de takip edebiliyor.

Birçok yönden kimi belediyeden daha istikrarlı bir sonuç veren Moovit'in yaşatabileceği tek sorun, şehir içerisinde yol çalışması olduğunda size alternatif rotaları sunamaması veya yeri değişen otobüs duraklarının harita üzerinde güncellenmemesiyle ortaya çıkarabileceği hatalar. Google Maps ile yarışır bir bilgi ağını size ücretsiz olarak sunan Moovit, kullanmanızı tavsiye ettiğim bir uygulama.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spyglass

    Spyglass uygulaması ile bilmediğiniz yerlerde yönünüzü kolayca bulabilirsiniz.
  • Path Guide

    Path Guide uygulamasıyla bilmediğiniz kapalı alanlarda kolayca yön bulabilmeniz artık çok kolay.
  • SpotAngels

    SpotAngels uygulaması ile aracınızla park yeri bulmanız kolay hale geliyor.
  • İBB Yol Gösteren

    İBB Yol Gösteren uygulaması ile gitmek istediğiniz noktalara en uygun rotayı tercih edebilirsiniz.
  • Wisepilot

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz navigasyon uygulamasıdır.
  • MapFactor

    MapFactor tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz kapsamlı bir navigasyon uygulamasıdır.
  • Maverick: GPS Navigation

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz navigasyon uygulamasıdır.
  • Nasıl Giderim

    Nasıl Giderim, İstanbul genelinde seyahat etmeyi kolaylaştıran ücretsiz ve Türkçe bir navigasyon uygulamasıdır.