Moto Rider In Traffic

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
143 TOPLAM İNDİRME

Motosiklet yarışlarına hoş geldiniz.

Oyunculara eşsiz bir motosiklet oyunu sunan Moto Rider In Traffic, mobil oyunculara en gerçekçi deneyimi sunuyor.

Oldukça kaliteli grafiklere sahip olan yapım da birbirinden farklı çok sayıda motosiklet modelleri yer almaktadır. Birbirinden farklı kamera açıları ile en gerçekçi deneyimlerden birisini sunan yapım, tamamen ücretsiz olarak oyun severlere sunulmuştur. 

Kaliteli grafiklerin ve zengin içeriğin ortak bir noktada buluştuğu oyunda, oyuncular dilerlerse motosikletlerinin performansını artırabilir ya da yeni motosiklet satın alabilirler. Akıcı trafiğe karşı mücadele edeceğimiz oyunda ne kadar yetenekli olduğumuzu görebilecek ve adrenalin dolu anlar yaşayabileceğiz. Sürükleyici yapısı ile oyuncuların beğenisini kazanan yapım, çok sayıda farklı motosiklet modeline sahiptir.

Gerçekçi sürüş simülasyonuna sahip olan mobil oyun, ayrıntılı şehir haritasına ve gerçek trafik kurallarına sahiptir. Oyuncular motosikletlerinin seviyesini artırarak daha hızlı bir verim alabilirler. Enfes içerikler ile oyuncuların kalbinde taht kuran Moto Rider In Traffic, Android ve İOS platformunda milyonlarca oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaktadır. Oyun son güncellemesini 14 Mayıs’ta aldı.
 

Doğukan Çağlakpınar

Moto Rider In Traffic

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME

Gerçekçi bir motosiklet yarışı oynayacağız.

Birbirinden farklı bölümlerin yer aldığı Moto Rider In Traffic’de 3D grafikler bizleri bekliyor. 

Çeşitli kamera açıları ile oyunculara en gerçekçi motosiklet deneyimi sunan Moto Rider In Traffic, Android ve İOS platformu için ücretsiz olarak yayınlanmış bir simülasyon oyunudur.

Tamamen ücretsiz olarak 2017 yılında piyasaya çıkış yapan başarılı yapım, mobil platformda milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaktadır. Gerçekçi oynanış mekanikleri ile oyuncuların beklentisini fazlasıyla karşılamış olan yapım, günümüzde oldukça geniş kitleler tarafından da ilgiyle oynanmaya devam ediyor. 
En iyi grafiklerin yer aldığı mobil oyunda gerçekçi fizik motoru yer almaktadır. Ayrıntılı şehir haritası ile her türlü titizliği oyunculara sunan yapım da birbirinden farklı çok sayıda motosiklet çeşidi de yer almaktadır.

Oyuncular bu motorlar arasından dilediklerini alabilir ve performansını artırarak daha verimli hale getirebilirler. Akıcı trafiğe karşı motosiklet sürerken makaslar atabilecek ve adrenalin dolu anlar yaşayabileceğiz. En son 14 Mayıs’ta güncelleme alan yapım, çeşitli hataları ortadan kaldırırken, oyuncular için de kusursuz bir yapıya kavuşturuldu.
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moto Rider Traffic

    Moto Rider Traffic, Android telefon ve tablet sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği heyecanlı ve eğlenceli bir motor oyunu.
  • Traffic Rider APK

    Traffic Rider APK, android platformda oynayabileceğiniz popüler motosiklet yarışı oyunu.
  • Moto Traffic Race 2

    Motosiklet yarışlarına hazır olun!
  • Bike Moto Traffic Racer

    Motosiklet yarışları bizleri bekliyor.
  • Moto Rider APK

    Moto Rider GO APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir popüler motosiklet yarışı oyunu. Lisanslı gerçeğiyle birebir motosikletler yer alıyor.
  • Russian Rider Online APK

    Russian Rider Online APK Android araba yarışı oyununda Rus arabalarla yarışlara katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunları seviyorsanız oynamalısınız.
  • Lazy Rider

    Engebeli yollardan oluşan zorlu parkurlarda yarışacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Psebay: Gravity Moto Trials

    Psebay: Gravity Moto Trials, eğlence ve macera dolu keyifli yarışlar yapabileceğiniz, güzel bir motosiklet oyunudur.