Motoheroz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
197 TOPLAM İNDİRME

Motoheroz oldukça ilginç bir yarış oyunudur

Motoheroz platform oyunuelementlerini yarış öğesiyle birleştiren farklı bir yarış oyunudur.

Ücretsiz olarak oynanabilen bir Android oyunu olan Motoheroz Trials oyunun yapımcısı RedLynx tarafından geliştirilmiştir ve Trials'ın oyun mantığı ile büyük benzerlik göstermektedir.

Motoheroz'da 2 boyutlu bir ortamda kontrol ettiğimiz aracımızla akrobatik hareketler gerçekleştirerek engelleri aşmalı, yolumuzun üzerindeki altınları toplamalı ve diğer arkadaşlarımızla yarışarak en hızlı şekilde yarışı bitirmeliyiz. Oyunun sürekli heyecan sunan yapısı renkli grafikleri ve çevresel öğeleri ile birleşerek oyunculara uzun süren bir eğlence sağlıyor.

Motoheroz'da kullanılan fizik motoru sayesinde çılgın taklalar, uçuşlar ve zıplamalar gerçekleştirebilmekteyiz. 30 farklı yarış pistinin yanısıra oyunda 6 adet araba seçeneği yer alıyor. Bu arabaları yarışlardan kazandığımız altınlarla geliştirebilmemiz ve daha hızlı bir hale getirebilmemiz de mümkün.

Oyunun tek kişilik modunda yarışlar kazanarak ve rakiplerimizi yenerek adım adım yeni yarış pistlerini açabilmekteyiz. Bunun yanında oyunun çoklu oyuncu modu sayesinde arkadaşlarımızla yarışabiliyoruz. Oyun içerisinde aracımıza farklı özellikler kazandıran bonuslar ise keşfedilmeyi beklemekte.

Can Erdil Şentürk

Motoheroz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME

MotoHeroz, iOS cihazlarımıza indirebileceğimiz yüksek kalite bir yarış oyunu.

MotoHeroz, iOS işletim sistemine sahip olan cihazlarımıza indirebileceğimiz yüksek kaliteli bir platform yarış oyunu.

Ubisoft imzası taşıyan MotoHeroz'da birbirinden zorlu pistlerde kıyasıya yarışlara katılıyoruz. En iyi yarış oyunları arasında gösterilen MotoHeroz'da görev yapan kaliteli fizik motoru ve özenli modelleme konsepti oyunun yarattığı kalite algısını güçlendiren etmenler arasında.

Oyunda tam tamına 30 farklı pist bulunuyor. Tahmin ettiğiniz gibi bu pistlerin zorluk seviyeleri birbirinden farklı. İlk bölümlerde görece olarak daha kolay pistlerde mücadele ediyoruz. Bölümleri geçtikçe tecrübe kazanıyoruz ve daha zor pistlerde mcüadele edebilecek konuma geliyoruz. Oyunda seçebileceğimiz 6 farklı araç bulunuyor. Bu araçların her biri upgrade edilebilir türde.

Bu tarz beceri ve yarış karışımı oyunlarda karşımıza çıkan güçlendirici ve bonus seçenekleri bu oyunda da es geçilmemiş. Bunları toplayarak bölümlerden elde ettiğimiz puanları artırma şansına sahip oluyoruz.

Genel olarak hem konsept hem de oyun deneyimi olarak başarılı bir çizgide ilerleyen MotoHeroz, araba yarışı oyunları oynamaktan keyif alan herkese hitap eden bir yapım.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drifty

    Sevimli grafikleriyle süper eğlenceli drift yarış oyunu
  • Racemasters - Сlash of Сars

    Kartlarınızı kullanarak rakiplerinizi yarış dışı bırakın.
  • Hyperspeed

    Hyperspeed'de yarışırken rakiplerinizle konuşabiliyorsunuz.
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Stick Sprint

    Teke tek tek tur yarışlara katılıyoruz.
  • Rev Heads Rally

    Faily Brakes geliştiricilerinden arcade araba yarışı oyunu
  • Drag Sim 2018

    Popüler sürüş simülatörü oyunlarının geliştiricilerinden yepyeni drag yarış oyunu
  • Cliff Drift

    Telefonu fırlattıracak derecede zor drift yarış oyunu