Motor Parkour

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
1.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden güzel araçlarla zorlu engellerin bulunduğu pistlerde yarışabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Çeşitli engellerin yer aldığı zorlu pistlerde nefes kesen yarışlara katılabileceğiniz ve farklı araçlar kullanarak parkurları tamamlayabileceğiniz Motor Parkour, yüz binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan eşsiz bir yarış oyunudur.

Etkileyici grafikle ve kaliteli ses efektleri ile donatılmış bu oyunda amaç, zorlu engelleri aşarak parkurları zamanında tamamlamak ve altın toplayarak yeni araçların kilidini açmaktır. Oyunun kontrolleri oldukça kolaydır. Parmağınızı ekranın üzerinde sağa ve sola doğru sürükleyerek araca istediğiniz yönü verebilirsiniz. Ayrıca parmağınızı ekranın üstüne doğru sürükleyerek aracı engellerin üzerinden aşırtabilirsiniz. Macera dolu yarışlar yapabileceğiniz ve eğlenceye doyabileceğiniz sürükleyici bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda, birbirinden güzel onlarca yarış arabası ve çeşitli engellerle donatılmış birçok yarış pisti yer almaktadır. Aracı düzgün bir şekilde yönlendirerek engellere çarpmadan ilerlemeli ve yol üstünde bulunan altınları toplamalısınız. Topladığınız altınlar sayesinde yeni araçlar alabilir ve farklı parkurlarda yarışabilirsiniz

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile oyun severlere iki farklı platformda hizmet veren Motor Parkour, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Motor Parkour

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
133.6 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden güzel araçlarla zorlu engellerin bulunduğu pistlerde yarışabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlara kolaylıkla indirebileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz Motor Parkour, zorlu parkurlarda yarışarak çeşitli engelleri aşabileceğiniz nefes kesen bir yarış oyunudur.

Kaliteli grafik tasarımı ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, kayalardan ve tel örgülerden oluşan engelleri aşarak parkurları tamamlamak ve altın toplayarak yeni araçların kilidini açmaktır. Oyunda, araçları hiç zorlanmadan kontrol edebilirsiniz. Parmağınızı ekrana basılı tutarak yukarı doğru kaydırdığınızda araç engellerin üzerinden zıplar ve yoluna devam eder. Ayrıca parmağınızı sağa ve sola sürükleyerek aracı istediğiniz yöne çevirebilirsiniz. Bu sayede yarışlarda zorlanmadan ilerleyebilir ve bitiş çizgisine ulaşabilirsiniz.

Oyunda onlarca zorlu parkur ve birbirinden hızlı birçok yarış arabası bulunmaktadır. Pistlerde yer alan engelleri aşarak hızla ilerlemeli ve yol üstünde bulunan altınları toplayarak parkurları tamamlamalısınız. Bu sayede seviye atlayabilir ve farklı bölümlerde yarışabilirsiniz.

Yüz binden fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen ve ücretsiz olarak hizmet veren Motor Parkour, macera dolu bir yarış oyunu olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Smashing Rush : Parkour Action Run Game

    Hareketli dakikalar bizleri bekliyor.
  • Motor World Car Factory

    300 farklı araç modeli üretmeye çalışacağız.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Mergical

    Ada üzerinde kendi evimizi yapacağız.
  • Million Star

    Uzayın derinliklerinde ilerlemeye çalışacağız.