moTV

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7,601 TOPLAM İNDİRME

moTV uygulaması ile 30'dan fazla yerli tv kanalını ücretsiz ve kesintisiz olarak izleyebilirsiniz.

Android telefon ve tabletinizde televizyon izlemek istiyor ancak popüler markaların abonelik modelleri pahalı geliyorsa, hiçbir ücret ödemeden tv keyfi sürebileceğiniz moTV adlı uygulamaya kesinlikle göz atmalısınız.

Ulusal kanallar, çizgi film kanalları, müzik kanalları, belgesel kanallarını içeren 30’dan fazla tv kanalını tam ekran ve kesintisiz olarak izleyebileceğiniz moTV’de kanallar ön izlemeli olarak listeleniyor. Bu sayede içerisinde bulunduğunuz saatte hangi kanalda hangi programın oynadığını kanala girmeden görebiliyorsunuz.

İster kablosuz isterseniz de 3G bağlantınız üzerinden sevdiğiniz dizileri, programları, maçları, belgeselleri izlemenize imkan tanıyan moTV’de şu anda yer alan kanallar arasında A9 TV, a Haber, ATV Avrupa, Az TV (Azerbaycan Televizyonu), Barış TV, Beyaz TV, Bloomberg HT, Cem TV, CNBCE, Euro Star, Flash TV, Habertürk, Halk Haber TV, IMC, Kanal7 Avrupa, Kanaltürk, Kon TV, Kral TV, Kral Pop TV, Mehtap TV, NR1 TV, NR1 Türk TV, NTV Avrupa, Samanyolu Avrupa, Show Türk, Sokak TV, TGRT EU, TGRT Haber, Ülke TV, Ulusal Kanal, YOL TV, Yaban TV, ve Yumurcak TV bulunmakta.

Erkan Calp

moTV

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,360 TOPLAM İNDİRME
3.5 MB DOSYA BOYUTU

moTV uygulaması ile 30'dan fazla tv kanalını mobil cihazınızdan donmadan seyredebilirsiniz.

moTV, dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde televizyon izleme keyfini sürmenize izin veren uygulamalardan biri. Ücretsiz olması açısından Tivibu, Turkcell TV+ gibi canlı yayını durdurma – geri sarma, film kiralama, dizilerin tüm sezonlarını izleme gibi ekstra özellikleri kullanımınıza sunmayan uygulama, tv programlarını canlı ve kesintisiz izlemek isteyenlere yönelik hazırlanmış bir tv izleme uygulaması.

30’dan fazla televizyon kanalını iPhone’unuza taşıyan moTV, oldukça sade tasarımlı kullanıcı arayüzü ile geliyor. TV sekmesinde, izlenebilen tüm tv kanallarına alfabetik olarak sıralanıyor. Her tv kanalının yanında küçük bir resim bulunuyor ki bu resimler rastgele değil o anda oynayan programı yansıtıyor. Yayınlar tam ekranda ve donmadan izlenebiliyor.

moTV uygulamasında şu anda fazla sayıda tv kanalı bulunmamakla birlikte izleyebileceğiniz kanallar arasında A9 TV, a Haber, ATV Avrupa, Az TV (Azerbaycan Televizyonu), Barış TV, Beyaz TV, Bloomberg HT, Cem TV, CNBCE, Euro Star, Flash TV, Habertürk, Halk Haber TV, IMC, Kanal7 Avrupa, Kanaltürk, Kon TV, Kral TV, Kral Pop TV, Mehtap TV, NR1 TV, NR1 Türk TV, NTV Avrupa, Samanyolu Avrupa, Show Türk, Sokak TV, TGRT EU, TGRT Haber, Ülke TV, Ulusal Kanal, YOL TV, Yaban TV, ve Yumurcak TV yer almakta.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Crazy Helium Video Booth

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.
  • Elidor

    Elidor, firmanın Android kullanıcıları için geliştirmiş olduğu eğlence amaçlı bir oyun ve uygulama.
  • Karikatür Cenneti

    Karikatür Cenneti eğlence dolu bir Android uygulamasıdır
  • Talking Ginger

    Talking Ginger, konuşan kedi temasının işlediği yeni bir eğlence uygulaması.