Mouse Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
244 TOPLAM İNDİRME

Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.

Kontrolü sizin elinizde olan bir fare ile verilen görevleri tamamlayabileceğiniz Mouse Simulator, mobil oyun platformunda eşsiz bir simülasyon oyunu olarak dikkat çekmektedir. 

Yazlık evlerin ve kulübelerin yer aldığı ormanlık alanlarda, küçük kemirgeniniz ile eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor. Sevimli farenize bir eş bulabilir, hatta minik bir yavru fareye sahip olabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey, sizden istenilen besinleri bularak görevleri tamamlamaktır. 

Görevleri tamamlamak için toplayabileceğiniz fındık, çilek, mantar, saman, buğday ve benzeri besinlerin yanı sıra, evlerden çalabileceğiniz peynir, ekmek, mendil, oyuncak, yüzük, kedi maması, para ve daha birçok farklı şey bulunmaktadır. Oyunda toplam 50 farklı seviyeden oluşan bir görev zinciri yer almaktadır.

Ayrıca mücadele etmeniz gereken örümcekler ve kaçmanız gereken birçok yırtıcı hayvan da oyun içerisinde mevcuttur. 
Kaliteli grafik tasarımı ve efektleri ile keyifli bir oyun olan Mouse Simulator, Android ve İOS sürüme sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Tamamen ücretsiz olan ve milyonlarca kişi tarafından tercih edilen bu simülasyon oyunu ile sizlerde eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.
 

Doğukan Çağlakpınar

Mouse Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME

Hayata fare gözüyle bakacağız.

Sevimli bir fare ile verilen görevleri yerine getirebileceğiniz Mouse Simulator, Android ve İOS cihazlarda keyifle oynayabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur. 

Yazlık kulübelerin ve evlerin bulunduğu ormanlık bir bölgede, minik fareniz ile tamamlayacağınız eğlenceli görevler sizleri bekliyor. İlerleyen bölümlerde farenize bir arkadaş bulabilir ve bu birliktelikten meydana gelen sevimli bir yavruya sahip olabilirsiniz. Oyunun genel amacı, size verilen görevlerde belirtilen yiyecekleri ve eşyaları toplayarak fare yuvasına getirmektir. 

Kaliteli ve etkileyici görüntü grafikleri ile güçlendirilmiş bu oyunda, birbirinden farklı toplam 50 adet bölüm yer almaktadır. Toplayacağınız mantar, çilek, fındık, ceviz, saman ve benzeri yiyecekler ile görevleri tamamlayabilirsiniz. Ayrıca sizden istenilen peynir, mendil, ekmek, yüzük, oyuncak, para, kedi maması ve buna benzer eşyaları çevredeki evlerden çalabilirsiniz. Görev esnasında karşınıza çıkabilecek örümcekler ve yırtıcı hayvanlar, aşmanız gereken engeller arasında yer almaktadır. 

5 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından zevkle oynanan ve ücretsiz olarak hizmetinizde olan Mouse Simulator, her geçen gün artan oyuncu kitlesine sahip muazzam bir oyundur. 
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Swarm Simulator: Evolution

    Farklı simülatör karakterlerini yönetebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Streamer Life Simulator

    Streamer Life Simulator APK ile Android cihazınızda sanal yayınlar yapabilir, popüler bir yayıncı haline gelebilirsiniz.
  • Tactical Battle Simulator

    Taktik savaşlarının bolca yer aldığı, sıra dışı bir savaş simülatör oyunu olarak dikkat çekmektedir.
  • Spaceflight Simulator APK

    Spaceflight Simulator APK Android oyunda kendi roketinizi yapıp uzaya fırlatıyorsunuz. SpaceX ve NASA fırlatmalarını yeniden canlandırmak istemez misiniz?
  • Idle Evil - Clicker Simulator

    Çeşitli işkence metotlarının yer aldığı eğlenceli bir çiftlik kurma oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Simulator of Nuclear Submarine inc

    Dev bir denizaltını kontrol ederek okyanusun derinliklerine inerek zorlu görevler üstleneceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Theme Park Simulator APK

    Theme Park Simulator APK ile gerçekçi bir lunapark deneyimi yaşayacaksınız.
  • Bus Simulator 2023 APK

    Otobüs simülasyon oyunu olan Bus Simulator 2023 APK en çok tercih edilen mobil otobüs sürme oyunlarındandır.