Moy 4

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,047 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Moy 4i her yaştan oyunseverin büyük beğeniyle oynayabileceği, eğlenceli bir evcil hayvan bakma oyunu.

Moy 4, Android tablet ve akıllı telefonları üzerinde oynayabilecekleri eğlenceli ve uzun soluklu bir sanal bebek oyunu arayanların kaçırmaması gereken seçeneklerden bir tanesi. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyun aslında birçok kişi tarafından biliniyor fakat yine de kısaca ne olduğunu açıklayalım.

Moy'un ilk serilerinde olduğu gibi bu dördüncü oyunda da sevimli karakterimizle ilgilenmemiz ve onun ihtiyaçlarını karşılamamız gerekiyor. Eskilerin elinden düşüremediği sanal bebek oyununun günümüz koşullarına uyarlanmış bir versiyonu gibi düşünebiliriz.

Oyunda kendimize ev inşa edebiliyor, bahçe tasarlayabilir ve sevimli hayvanımız Moy'u binlerce kombinasyondan istediğimizi seçerek giydirebiliyoruz. Oyunculara genip çaplı bir kişiselleştirme listesi sunuluyor. Bu sebepten dolayı oyunun hayalgücünü geliştiren bir yapısı olduğunu söylemek hata olmaz.

Moy 4'te sadece tek bir oyun yer almıyor. 15 farklı mini oyun içeren Moy 4'te daima farklı şeyler yapmak durumundayız. Bu yüzden oyunu uzun süre oynasak dahi sıkılmıyoruz. Dolu dolu bir oyun deneyimi sunan Moy 4, çocuklar kadar sanal bebek konseptine yakın yetişkinler tarafından da zevkle oynanacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moy 2

    Sanal bebeğe benzerliğiyle dikkat çeken Moy 2'de sevimli bir karakterin bakım sorumluluğunu üstleniyoruz.
  • Moy 3

    Moy 3, sanal pet oyunları oynamaktan keyif alanlar için hazırlanan ve serinin 3. oyunu olan eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Moy's World

    Moy's World, platform oyunları oynamaktan keyif alan oyunseverlerin göz atması gereken bir seçenek.
  • Moy 7 APK

    Moy 7 sanal bir evcil hayvanın bakımını üstlendiğiniz Android oyunu. Sanal evcil hayvan oyunu APK, eğlenceli bulmaca, arcade, yarış, gündelik mini oyunlar içeriyor.
  • Moy 5 - Virtual Pet Game

    Moy 5 - Virtual Pet Game, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz sanal hayvan besleme oyunu.
  • My Moy

    My Moy, Android telefon yada tabletleriniz üzerinde tıpkı gerçek bir evcil hayvan besler gibi sanal hayvan beslemenizi sağlayan eğlenceli bir oyun.
  • Moy City Builder

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz şehir inşası oyunudur.
  • Moy 6 the Virtual Pet Game

    Sevimli yaratık besleyeceğiz.