Mr Bean - Special Delivery

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1.5/5 ZİYARETÇİ
302 TOPLAM İNDİRME
62 MB DOSYA BOYUTU

Mr Bean, bu sefer yollara düşüyor.

Mr Bean - Special Delivery, neredeyse hiç konuşmadan ilginç mimikleriyle seyircileri güldürmeyi başaran nadir karakterlerden Mr Bean’in mobil platforma uyarlanan oyunlarından biri. Mobilde Mr Bean hayranları için yapılan en başarılı serinin yeni oyununda Mr Bean, yanından ayıramadığı ayıcığı Teddy ile yollara düşüyor.

Araba sürme oyunları, engebeli arazide araba yarışı oyunları, sürüş oyunlarını sevenlerin ve tabii ki de Mr Bean hayranlarının keyif alarak oynayacağı oyunlardan biri Mr Bean - Special Delivery. Oyunun adından da anlayacağınız üzere karakterimiz bu sefer özel bir teslimat işi alıyor. Bazen şehrin dik sokaklarında sürüyor, bazen kırsal bölgenin yüksek tepelerine tırmanıyor, bazen dağlarda lunapark hız treni kullanıyor, bazen de lastiklerinizi çölde eritiyorsunuz. Nerede olursanız olun yükleri düşürmeden bitiş çizgisine ulaşmaya çalışıyorsunuz. Aracınızı boyayıp parçalarını yenileyebiliyorsunuz. Seviye atladıkça yeni yükseltmelerin kilidi açılıyor.

Erkan Calp

Mr Bean - Special Delivery

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
280.8 MB DOSYA BOYUTU

Serinin yeni oyununda karakterimiz teslimat işini alıyor.

Mr Bean - Special Delivery, engebeli arazide - yolda araba sürme oyunları, fizik tabanlı araba yarış oyunlarını sevenlerin ilgi göstereceği yapımlardan. İlginç yüz hareketleriyle hiç konuşmadan güldürmeye başaran karakterimiz Mr Bean’e kutuları yerine teslim etmesinde yardımcı oluyorsunuz. Bozuk yollarda üst üste dizilmiş kutuların hiçbirini düşürmeden teslim yerine varmalısınız. Sürüş yeteneğinizi sınayabileceğiniz süper eğlence bir mobil oyun.

Sadece dizi ve filmleriyle değil, oyunları da bulunan komik karakter Mr Bean’in maceralarını yansıtan yapımlardan biri Mr Bean - Special Delivery. Mobil platformda da milyonları yakalamayı başaran Mr Bean için yapılan yeni mobil oyunda teslim işini alıyorsunuz. Yığılı paketleri yola saçmadan istenen noktaya ulaştırmanız gerekiyor. Şehir, dağ, kırsal bölge, çöl, nerede olursanız olun değişmeyen tek şey yolun bozukluğu. Kutuları düşürmeden arabayı sürmek oldukça zor. Varış noktasına ulaşırsanız seviye atlıyorsunuz, arabanızı yenileme şansınız oluyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Driving Zone APK

    Driving Zone APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir araba sürme simülasyonu oyunu. Araba yarış oyunları oynayanlara da tavsiye ederiz.
  • Drive and Park

    Oynaması oldukça keyifli araba park etme oyunu
  • POV Car Driving APK

    POV Car Driving APK Android sürme oyunları arasında. Simülatör, simülasyon tarzında araba oyunları oynamayı sevenlere önerimizdir.
  • Drive for Speed Simulator APK

    Drive for Speed Simulator APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir araba simülasyonu oyunlarından. Bu Android oyunu araba yarışı tutkunlarına tavsiyemizdir.
  • Traffic Run

    Trafiğe ne kadar dayanabilirsiniz?
  • Ultimate Car Driving Classics APK

    Ultimate Car Driving Classics APK, klasik arabaları sürdüğünüz mobil araba yarışı oyunu. Klasik araba tutkunlarına özel Android oyunu hala en iyiler arasında.
  • E30 Drift ve Modifiye Simulator APK

    E30 Drift ve Modifiye Simulator APK, araba modifiye etme ve oyun modlarıyla dikkat çeken araba simülatörü, araba sürme simülasyonu oyunu.
  • Real Driving 2 APK

    Real Driving 2 APK, Real Driving 2020'nin yapımcılarından yepyeni araba simülasyon oyunu. Araba simülatörü ve yarış tutkunlarına tavsiyedir.