Mr Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
114 TOPLAM İNDİRME

Mr Jump, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Mr Jump, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Eğlenceli bir platform oyunu olan Mr Jump, geometrik şekillerin ve tehlikeli sahnelerin yer aldığı bir oyundur.

Zorlu bir oyun olarak karşımıza çıkan Mr Jump oyununda tehlikeli platformlar ve zorlu engeller karşısında mücadele veriyoruz. Oldukça eğlenceli bir oyun olarak Mr Jump, minimal tasarıma sahip bir arayüz ile de karşımıza çıkıyor. Son derece göze hoş gelen grafikleri, zorlu bölümleri ve basit oynanışı ile keyifli bir oyundur. Reflekslerinizin son derece iyi olması gerekiyor. Farklı dünyalarda geçen oyunda bazen kış şartlarında bazen de cehennem gibi mağaralarda ilerlemeye çalışacaksınız. Oyunu oynaması ise son derece basit. Karelerden oluşan karakteri kontrol etmek için sadece ekrana dokunmak yeterli oluyor. Durmadan koşan karakteri zıplatmalı ve engellerden uzaklaştırmalısınız. Oldukça basit dizayn edilmiş olan oyunda odak noktanız sadece engeller oluyor ve kafanız karışmıyor. Arkadaşlarınızla da rekabet edebileceğiniz oyunda işiniz son derece zor. Mr Jump oyunu sizleri bekliyor.

Mr Jump oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Mr Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
368 TOPLAM İNDİRME
24.3 MB DOSYA BOYUTU

Mr Jump, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, becerilere dayalı bir oyun.

Mr Jump, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu eğlenceli oyunda geometrik vücut yapısıyla dikkat çeken bir karakterin kontrolünü ele alıyor ve tehlikeli platformlar üzerinde yol almaya çalışıyoruz.

Görevimizi kulağa her ne kadar basitmiş gibi gelse de pratiğe geçince epey zorlanıyoruz. Bunun sebebi ise bölümlerin beklenmedik engellerle ve tehlikeli tuzaklarla dolu olması. Açıkçası oyunda başarılı olabilmek için hızlı reflekslere sahip olmamız ve etrafımızdaki tuzakları dikkatli bir şekilde takip etmemiz gerekiyor.

Mr Jump'ta son derece kolay kullanılabilen bir kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Ekrana yapacağımız dokunuşlarla karakterimizi kontrol edebiliyoruz. Zaten yapmamız gereken tek şey zıplamak olduğu için çok fazla bir karmaşıklık yok. Kontrollerdeki basitliğin bir yansıması da grafiklerde mevcut. Oyun genel anlamıyla basit fakat kesinlikle kalitesiz bir algı yaratmıyor. Pek çok oyun sade bir altyapı sunmak adına kaliteden ödün verir fakat bu durum Mr Jump'ta söz konusu değil.

Mr Jump özellikle samimi arkadaş ortamlarının gözdesi olacağa benziyor çünkü becerilere dayalı bir oyun olduğu için rekabet ortamını tetikliyor. Eğer siz de beceri ve reflekslere dayalı bir oyun oynamak istiyorsanız Mr Jump'ı denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jump Jump Ninja

    Jump Jump Ninja, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz aksiyon dolu bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Caveman Jump

    Caveman Jump, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Jelly Jump

    Jelly Jump kaliteli görselleriyle dikkat çeken bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Jump

    Jump keyifli bir beceri oyunu arayanların gözardı etmemesi gereken seçeneklerden biri.
  • Jump Car

    Jump Car, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Dragon Jump

    Dragon Jump, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Froggy Jump

    Froggy Jump, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz arcade türünde bir beceri oyunu.