Mr. Muscle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Mr. Muscle'da havaya kaldırdığı halteri dengede tutmaya çalışan karaktere yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Mr. Muscle, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynanmak üzere geliştirilmiş eğlenceli bir beceri ve refleks oyunu.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda son derece ilginç bir yapıya yer verilmiş. Oyunda, görünüş itibariyle spor müsabakasında yer aldığı belli olan bir karakterin halteri dengede tutmasına yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Söz konusu bu görevi yerine getirebilmek için ekranın üst kısmından hızlıca geçen blokları tam ortadan kesmemiz gerekiyor. Kestiğimiz blokların eşit parçalarda olması gerekiyor çünkü her parça halterin uç kısımlarındaki ağırlıklara biniyor. Dolayısıyla parçaları eşit olarak kesemezsek halterin ağırlık dengesi bozuluyor. Karakterin dengesi bozulunca yere düşüyor ve oyunu kaybediyoruz.

Hızlıca hareket eden bloğu kesebilmek için ekrana dokunmamız yeterli. Bu noktada zamanlama çok önemli bir yere sahip. Ekrandaki kesik çizgi halterin tam orta noktasına denk gelecek şekilde ayarlanmış. Başarılı olabilmek için hareket eden bloğun orta kısmı bu çizgi üzerindeyken kesmemiz gerekiyor.

Zihinlerimizde keyifli bir oyun olarak yer eden Mr. Muscle, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir oyun arıyorsanız ideal bir tercih olacaktır.

Emircan Erdoğan

Mr. Muscle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Mr. Muscle'da halteri dengede tutmaya çalışan kahramanımıza yardım etmeye çalışıyoruz.

Mr. Muscle, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor. Hiçbir ücret ödemeden sahip olabileceğimiz Mr. Muscle'da katıldığı halter müsabakasında kaldırdığı halteri dengede tutmaya çabalayan halterciye yardım ediyoruz.

Oyundaki temel amacımız ekranın ortasından geçen blokları eşit olarak bölmek. Böldüğümüz bloklar ağırlık olarak halterin uçlarına dağılıyor. Dolayısıyla blokları eşit olarak kesemezsek denge bozuluyor ve halterci düşüyor.

Bu yüzden blokları keserken son derece hassas olmamız gerekiyor. Şayet eşit kesemediysek bir sonraki bloğu telafi edecek şekilde kesmemiz gerek. Tam ortadan kestiğimiz bloklar için 'kusursuz' ödülü alıyoruz ve +1 puan hanemize yazılıyor.

Oyun her ne kadar basit bir altyapı üzerine kurulu olsa da kısa molalarda oynamak için son derece ideal. Hatta tek kişilik oynanmasına rağmen arkadaşlarınızla bir araya gelerek eğlenceli bir rekabet ortamı oluşturabilirsiniz.

Grafik olarak benzer oyunlardan daha kaliteli bir izlenim yaratan Mr. Muscle, beceri ve reflekslere dayalı oyunlar oynamaktan keyif alan oyunseverlerin mutlaka denemesi gereken yapımlar arasında.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Muscle Run

    Muscle Run, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir araba yarışı oyunu.
  • Flying Muscle Car Simulator 3D

    Flying Muscle Car Simulator 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Traffic Street Racing: Muscle

    Traffic Street Racing: Muscle, şehir yollarında arabanız ile birlikte çılgınca araba sürebileceğiniz ücretsiz bir sokak yarışı oyunudur.
  • Mr Dash

    Mr Dash, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz keyifli bir beceri oyunu.
  • Mr Flap

    Mr Flap, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en eğlenceli ve en zorlu beceri oyunlarından bir tanesidir.
  • Mr Jump

    Mr Jump, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Mr. Right

    Mr. Right mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Mr Bean - Risky Ropes

    Mr Bean, uçurumda sıkıştı. Güvenli şekilde inmesini sağlayın.