Mr. Mustachio : #100 Rounds

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Harika vakit geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu

Mr. Mustachio, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Oldukça kolay bir oynanışa sahip olan oyunda birbirinden zorlu onlarca bölümü tamamlamaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil bulmaca oyunu olan Mr. Mustachio, beyninizin farklı kısımlarını harekete geçirebileceğiniz bir oyundur. Eşsiz bir oynanışa ve atmosfere sahip olan oyunda reflekslerinizi iyi bir şekilde kullanmanız gerekiyor. Görme becerilerinizi geliştirebileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Farklı kurallara da sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Renkli grafikleri ve sürükleyici etkisiyle de ön plana çıkan Mr. Mustachio, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Izgaradaki nesneleri tamamlayarak ilerlediğiniz bir oyun olan Mr. Mustachio, sizleri bekliyor.

Mr. Mustachio oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Mr. Mustachio : #100 Rounds

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
108 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz bir mobil bulmaca oyunu

Mr. Mustachio, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Birbirinden zorlu bölümlere sahip olan oyunda becerilerinizi sınıyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz.

Birbirinden zorlu bölümlerin yer aldığı bir mobil bulmaca oyunu olan Mr. Mustachio, yüksek puanlara ulaşıp arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyundur. Eşsiz bir oynanışa sahip olan oyunda reflekslerinizi iyi bir şekilde kullanmalı ve beyninizin farklı kısımlarını harekete geçirmelisiniz. Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda özenle hazırlanmış bölümleri geçmek için mücadele ediyorsunuz. Onlarca zorlu bölümle sahip olan oyunda renkli grafikler ve sürükleyici bir atmosfer yer alıyor. Görme becerilerinizi iyi bir şekilde kullanmanız gereken oyunda son derece dikkatli olmalısınız. Bu tarz oyunları seviyorsanız Mr. Mustachio sizleri bekliyor.

Mr. Mustachio oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mr Bullet APK

    Fizik tabanlı bir bulmaca oyunu olan Mr Bullet APK'da, mermilerinizi sektirerek düşmanlarınızı öldürün ve seviyeleri geçin.
  • Short Fused

    Renkli ve kaliteli görsellere sahip olan bir bulmaca oyunu
  • Mr Ninja: Slicey Puzzles

    Önünüze çıkan herkesi akıllıca kesin.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Off the Hook!

    Sürükleyici bir Beceri Oyunu
  • Folding Blocks

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • red

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu