Mr. Robinson

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME

Mr. Robinson, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve güçlerini size karşı birleştiren kuşlardan kaçacağınız eğlenceli bir aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Mr. Robinson mobil oyunu, birçok oyundan aşina olduğumuz koşma tarzı oynanışa sahip bir tür aksiyon oyunudur.

Mr. Robinson mobil oyununda piyasadaki benzerlerinden aşina olduğumuz bir kaçma ve koşma oyun mekaniği göreceksiniz. Şu an oyunun tam versiyonu kullanımda olmasa da açık beta versiyonu ile Android cihazlarda oynayabiliyorsunuz. Oyunun başında kuşlarla tartışmaya giren Mr. Robinson kuşların kümelenmesi ve kendisini kovalamaya başlaması üzerine kaçmaya başlıyor.

Sürekli koşma halinde olan Mr. Robinson’ı yöneteceğimiz oyunda temel amaç tabi ki kuşlara yakalanmamak. Bununla beraber karşınıza çıkan engelleri de atlatmalısınız. Yolda karşınıza çıkan çeşitli güçleri toplayarak da işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Örneği silah alarak önünüzdeki engelleri ortadan kolayca kaldırabilirsiniz. Akıcı oyun mekaniği ve mobil oyun şartlarına göre kaliteli sayılan grafikleriyle oynamaktan büyük keyif alacağınız Mr. Robinson mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Mr. Robinson

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
19.7 MB DOSYA BOYUTU

Mr. Robinson, iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen ve size karşı kümelenen kuş sürüsüne göğüs germeniz gereken bir tür aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Mr. Robinson mobil oyunu, dash olarak da bilinen koşma ve kaçma oyun mekaniği üzerine kurulu olağan tarzda bir aksiyon oyunudur.

Mr. Robinson mobil oyunu HD optimize edilmiş grafikleriyle dikkat çekerken oyunun en cezp edici yönü ise akıcı bir oynanışa sahip olması. Oyunun başında Mr. Robinson kuşlarla dalaşınca, güçlerini birleştirip kümelenen kuşlar bir dalga gibi Mr. Robinson’ı kovalamaya başlıyor. Sonsuz bir kaçışın yaşandığı oyunda temel amacınız kuşlara yakalanmamak. Tabi bunu yapmak hiç de kolay olmayacak zira önünüzde birçok engel de sizleri bekliyor olacak.

Mr. Robinson mobil oyununda karşınıza çıkan engelleri ister dokunmadan geçerek atlatabilir isterseniz de yolda aldığınız silah ve benzeri güçlerle engelleri yok edebilirsiniz. Sonsuz bir kaçış olduğu için oyunda ilerleyebildiğiniz kadar ilerlemeniz gerekiyor. Amacınız en yüksek skoru elde etmek olacak. Soluk soluğa bir maceraya sahne olan Mr. Robinson mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Robinson

    Robinson, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve kendi tropikal adanızı oluşturabileceğiniz başarılı bir simülasyon oyunudur.
  • Mr Bean - Around the World

    Mr Bean - Around the World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Mr. Archer - King Stickman

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Mr Autofire

    Uzaylılarla dolu bir dünyada kendini kurtarmalısın.
  • Mr Spy: Undercover Agent

    Düşmanların arasına gizlice dal ve sana ait olan eşyaları topla.
  • Mr Maker Level Editor

    Kendi tasarladığınız platformlarda ilerleyerek altın toplayacağınız macera dolu bir oyundur.
  • Mr Spy

    Yüzlerce silah arasından dilediğinizi seçerek düşmanlarınızı mermi yağmuruna tutabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Mr Bullet APK

    Fizik tabanlı bir bulmaca oyunu olan Mr Bullet APK'da, mermilerinizi sektirerek düşmanlarınızı öldürün ve seviyeleri geçin.