Mübarek Gün ve Geceler

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
221 TOPLAM İNDİRME

Mübarek Gün ve Geceler ile önemli günleri öğrenebilirsiniz

Mübarek Gün ve Geceler eğer Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi mübarek günleri ve Kadir Gecesi gibi mübarek geceleri öğrenmek isterseniz işinize yarayabilecek bir mobil uygulama.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Mübarek Gün ve Geceler temel olarak dinimizce mübarek olarak kabul edilen bütün gün ve geceleri bir araya topluyor ve size o gün ve gecelerle ilgili olarak kullanışlı bilgiler sunuluyor.

Mübarek Gün ve Geceler sadece mübarek gün ve gecelerin tarihlerini veren bir uygulama değil. Uygulamayı kullanarak bu gün ve gecelerin ne anlama geldiklerini, neden mübarek olarak kabul edildiklerini görüntüleyebiliyorsunuz.

Mübarek Gün ve Geceler kolay bir şekilde kullanabileceğiniz bir uygulama. Kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan Mübarek Gün ve Geceler içerisinde arama yapabiliyor ve aradığınız gün veya gecenin bilgilerine saniyeler içinde hızlı bir şekilde erişebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mubarek Geceler, Ibadet Ve Dua

    Mübarek gecelerde gerçekleştirmeniz gereken ibadetleri ve okumanız gereken duaları kolayca bu Android uygulamasıyla öğrenebilirsiniz.
  • İmsakiye 2014

    İmsakiye 2014, yaklaşan mübarek ramazan ayında oruç tutacak olan kullanıcıların yararlanabileği ücretsiz ve kullanımı kolay bir imsakiye uygulamasıdır.
  • Ramazan 2014

    Ramazan 2014, mübarek Ramazan ayında oruç tutanların iftar ve sahur vakitleri ile birlikte namaz vakitlerini de kontrol edebilecekleri yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Orkid Özel Gün Takvimi

    Orkid özel Gün Takvimi ile kızlar regl dönemlerini kolayca hesaplayabiliyor ve merak ettikleri konuları diğer kullanıcılarla paylaşabiliyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.
  • Laf

    Laf uygulamasıyla ruh halinize göre her gün yeni şiirler keşfedebilirsiniz.
  • Leyla ile Yemek Saati

    Videolu ve resimli yemek tarifleriyle her gün birbirinden çeşitli yemekler pişirebilirsiniz.
  • Mehmetçik Şafak Sayar

    Askerliğinizin bitmesine kaç gün kaldığını kolaylıkla takip edebilirsiniz.