Mucho Taco

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Mucho Taco mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir restoran oyunudur

Mucho Taco, restoran oyunlarına farklı bir yaklaşım getiren bir mobil oyun olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir restoran oyunu olan Mucho Taco'da Meksika mutfağında usta bir şefin yerine geçiyoruz ve dünyanın görmüş olduğu en lezzetli tacoları hazırlayarak müşterilerimize servis etmeye çalışıyoruz. Müşterilerin beğenisini kazanabilmemiz için ise sürekli yeni soslar ve tarifler geliştirmemiz gerekiyor. Oyuna basit soslarla başladıktan sonra para kazandıkça yeni soslar keşfediyoruz ve restoran zincirimizi genişletiyoruz.

Mucho Taco son zamanlarda bir hayli yaygınlaşan idle clicker türünde bir oynanışa sahip. Oyunda ne kadar çok taco yaparsanız o kadar yüksek para kazanıyorsunuz. Bu nedenle ekrana dokunma yeteneklerinizi konuşturuyorsunuz. Ayrıca farklı yardımcıları görevlendirerek siz oyunu oynamıyorken bile taco hazırlayıp satmalarını ssağlayabiliyorsunuz.

Mucho Taco sevimli retro tarzda grafiklerle donatılmış bir oyun. Mucho Taco'nun zaman öldürmek için ideal bir seçenek olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

Mucho Taco

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Mucho Taco ilginç bir mobil restoran oyunudur

Mucho Taco kendi restoran zincirinizi işletmenize imkan tanıyan bir mobil restoran oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Mucho Taco klasik restoran oyunlarına farklı bir yaklaşım getiriyor. Oyunda kendi Meksika restoranımızın kontrolünü devralıyoruz ve dünyanın en büyük restoran zinciri haline getirmeye çalışıyoruz. Bu iş için Meksika'ya özgü tacoyu en hızlı şekilde en çok müşteriye ulaştırmamız gerekiyor. İşimiz sadece taco hazırlamakla bitmiyor; müşterilerimizin devamlılığını sağlamak için tacomuzu yeni soslarla zenginleştirmemiz gerekiyor.

Mucho Taco'da taco servis ettikçe para kazanıyoruz ve bu parayı yeni soslar bulmak ve yardımcılar almak için kullanıyoruz. Mucho Taco idle clicker türünde bir oynanışa sahip. Clicker Heroes gibi oyunlarla yaygınlaşan bu türde otomatik üretimin yanında ekrana dokunarak işlerimizi hızlandırabilmekteyiz. 8 bit retro grafiklerle süslenmiş Mucho Taco renkli bir görünüm sunuyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mucho Party

    Mucho Party, aynı cihaz üzerinden iki kişi oynanabilen mini oyunlar içeriyor ve ücretsiz.
  • Gunman Taco Truck

    Gunman Taco Truck, silahlarla donatılmış taco kamyonunuzla mutantları temizleyerek ilerlediğiniz bir Android oyunu.
  • Ship Sim 2019

    Mobildeki en iyi gemi simülasyon oyunu
  • ID Please

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Coffee Corp

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Crypto Tycoon

    Esşiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Payday: Fast Money

    Beğenerek oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Idle Tap Airport

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu