MultiMobil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7,447 TOPLAM İNDİRME
5.1 MB DOSYA BOYUTU

MultiMobil, Android cihazlar üzerinde Multinet kartlarımızı takip etmek amacıyla kullanabileceğimiz bir uygulama.

MultiMobil, Android işletim sistemine sahip tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir Multinet kart takip uygulaması. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sayesinde kartımızın takip işlemlerini detaylı bir şekilde gerçekleştirebiliyoruz.

Uygulamayı indirip başlattığımız zaman karşımıza ihtiyaç duylabilecek her fonksiyonun düzenli bir şekilde dağıtıldığı arayüz çıkıyor. Uygulamayı tam anlamıyla kullanabilmek için öncelikle kart ve kullanıcı bilgilerimizi girerek hesap oluşturmamız gerekiyor. Oluşturulan bu hesap üzerinden kart bilgilerimizi, bakiyemizi ve yaptığımız harcamaları takip edebiliyoruz. Aynı ekran üzerinde Multinet tarafından sunulan ürün ve hizmetler de yer alıyor.

Arayüzün üst bölümünde yeme-içme, akaryakıt, konaklama, parantez ve hepsi başlıklarının bulunduğu butonlar bulunuyor. Aradığımız işletmeye göre bu seçeneklerden bir tanesini seçip Multinet kart kabul edenleri görüntüleyebiliyoruz. Sunulan listeler farklı kriterlere göre sıralanıyor. Bu kriterler kullanıcılar tarafından değiştirilebiliyor. Açıkçası bu alanın kullanımı bir hayli basit ve beklentileri fazlasıyla karşılayacak türden. Seçilen işletmelerin harita üzerinde gösteriliyor olması da bir başka hoşa giden ayrıntı oldu.

Genel olarak başarılı bir kullanım deneyimi sunan MultiMobil, Multinet kart sahiplerinin mutlaka denemesi gereken uygulamalar arasında.

Emircan Erdoğan

MultiMobil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,453 TOPLAM İNDİRME
6.1 MB DOSYA BOYUTU

MultiMobil, tamamen ücretsiz olarak sunulan bir uygulama ve Multinet kartlarımızı detaylı bir şekilde takip edebilmemizi sağlıyor.

MultiMobil, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz Multinet kart takip uygulaması olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sayesinde Multinet kartımızın nerelerde geçtiğini, kalan bakiyemizi ve yaptığımız işlemleri takip edebiliyoruz.

Uygulamaya giriş yaptığımızda karşımıza çeşitli işlemleri gerçekleştirebileceğimiz bölümler çıkıyor. Öncelikle Hesabım bölümünden kartımızı tanımlama işlemlerini gerçekleştirmek gerekiyor. Bu aşamadan sonra kalan bakiyemizi ve daha önce yapılan işlemleri takip edebiliyoruz. Bu işlemlere ek olarak Multinet tarafından sunulan ürünlere ve hizmetlere de yine bu arayüz üzerinden ulaşmak mümkün.

MultiMobil'in üst kısmında yeme-içme, akaryakıt, konaklama, parantez ve hepsi ibarelerinin yer aldığı butonlar bulunuyor. Bu butonlara tıklayarak Multinet kartın hangi kuruluşlarda geçtiğini görebilirsiniz. Multinet desteği sağlayan tüm işletmeler mesafelerine göre listeleniyor. Elbette filtreleme seçeneklerini kişisel beklentilerimize göre değiştirebiliyoruz. En önemlisi de tüm bu işletmeler harita üzerinde gösteriliyor ve hatta yol tarifi yapılıyor.

Genel olarak Multinet kart sahiplerinin tüm beklentilerini karşılayabilecek bir uygulama olan MultiMobil, günlük hayatı kolaylaştıran seçenekler arasında yer alıyor. Eğer siz de bir Multinet kart sahibiyseniz MultiMobil'i mutlaka deneyin.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.