Must Deliver

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Must Deliver bağımlılık yapıcı bir mobil aksiyon oyunudur

Must Deliver kısa süre içerisinde bağımlılık yapmayı başarabilen oldukça eğlenceli bir mobil aksiyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Must Deliver'da ilginç bir zombi hikayesi konu alınıyor. Zombi hikayelerinde klasik olduğu üzere nerden geldiği bilinemeyen bir virüs insanları zombilere çevirmiştir. Şehirler zombiler tarafından istila edilince hayatta kalan insan sayısı giderek azalmıştır. Fakat neyse ki Must Deliver'da bu zombi virüsüne karşı bir panzehir bulunmuştur. Geriye kalan iş ise bu panzehiri hayatta kalan insanlara dağıtmaktır. İşte biz de oyuna bu noktada dahil oluyoruz ve hayatta kalan insanlara panzehiri dağıtmak için mücadele ediyoruz.

Must Deliver'da temel amacımız kahramanımız sürekli koşarken onun zombilerden kurtulmasına yardımcı olmak. Bu iş için sağa veya sola kaçabiliyoruz. Oyun gayet kolay bir şekilde oynanabiliyor; kahramanımızı yönetmek için sağa veya sola doğru parmağımızı sürüklememiz yeterli. Zombilerden kaçtıkça kontrol noktalarından geçiyoruz ve puan kazanıyoruz. Ayrıca oyunda kahramanlarımız süper yeteneklere de sahipler. Bu yetenekleri kullanarak zombileri yok edebiliyoruz.

8 bit retro tarzda sevimli grafiklere sahip olan Must Deliver içerisinde puan kazandıkça yeni kahramanların kilidini açabiliyoruz. Oyunda çok sayıda kahraman seçeneği bizi bekliyor.

Can Erdil Şentürk

Must Deliver

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
112 TOPLAM İNDİRME
52.6 MB DOSYA BOYUTU

Must Deliver, aksiyon oyunları oynamaktan keyif alan oyunseverlerin denemesi gereken yapımlardan biri.

Must Deliver, özellikle retro atmosfere sahip nostaljik oyunlar oynamaktan keyif alan iPhone ve iPad sahiplerinin tamamen ücretsiz olarak indirebilecekleri eğlenceli aksiyon oyunlarından bir tanesi. Zombi teması üzerine kurulu olan bu oyunda enfeksiyona karşı geliştirilen antidotu hayatta kalanlara yetiştirmekle görevli olan bir karakterin kontrolünü alıyoruz.

Öncelikle belirtmeliyim ki oyun her ne kadar zombi temasına sahip olsa da grafikleri itibariyle her yaştan oyunsever tarafından rahatlıkla ve güvenle oynanabilecek türden. Rahatsız edici hiçbir görüntü yok ve bu da oyunu çocukların dahi keyifle oynayabilmesini garantiliyor.

Must Deliver'ın son derece hızlı ve akıcı bir oyun yapısına sahip olduğunu görüyoruz. Kuşbakışı kamera eşliğinde peşimizden koşan zombilerden hızla kaçmaya ve hayatta kalanlara ulaşmaya çalışıyoruz. Oyunda pek çok farklı karakter mevcut fakat bunların hepsi açık değil. Zamanla açılan karakterleri seçebiliyor ve kendilerine özgü olan özel yeteneklerinden faydalanabiliyoruz. Çeşitliliğin bol olması oyunun sıkıcı hale gelmesine engel oluyor.

Oyunda değişken hava ve yol şartlarında mücadele ettiğimiz için her türlü zorluğa karşı dikkatli olmamız gerekiyor. Aksi halde ilacı sağ kalanlara ulaştıramadan biz de zombiye dönüşebiliriz.

Zamanlamanın ve çevikliğin son derece önemli olduğu bu oyun, boş zamanlarını eğlenceli bir şekilde gerçirmek isteyenlerin denemesi gerekenlerden bir tanesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cookies Must Die

    Cookies Must Die Android oyununda süper güçleri olan gizli ajanın yerine geçiyorsunuz.
  • Cannon Hero Must Die

    Cannon Hero Must Die'da askerlerimizi kontrol ederek düşman birimlerini yok etmeye çalışıyoruz.
  • Panda Must Jump Twice

    Panda Must Jump Twice'ta zorlu parkurlarda koşan bir pandayı mümkün olduğunca uzağa taşımaya çalışıyoruz.
  • Mosquito Must Die

    Mosquito Must Die mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • You Must Escape

    You Must Escape, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçma oyunudur.
  • You Must Build A Boat

    You Must Build A Boat mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • You Must Escape 2

    You Must Escape 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçma oyunudur.
  • Alien Must Die!

    Alien Must Die!, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir kule defansı oyunudur.