Müzik Servisi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,356 TOPLAM İNDİRME

Müzik Servisi'ni kullanarak dilediğiniz parçaları dinleyebilir ve zahmetsizce indirebilirsiniz.

Müzik Servisi, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz bir müzik dinleme ve indirme uygulamasıdır.

Müzik Servisinin en öne çıkan özellikleri arasında oldukça hızlı çalışması gelmekte. Bu tür bir uygulamada olması gereken en önemli özellik hızlı çalışmasıdır ve Müzik Servisi bu beklentiyi zorlanmadan karşılıyor.

Uygulama son derece temiz ve sade bir arayüzden oluşmakta. Dilediğiniz parçayı ekranın üst kısmındaki arama bölümünden aratabilirsiniz. Bu adımdan sonra ekranda aradığınız kelimeyle ilgili şarkıları bulabiliyorsunuz. Sağda yer alan indirme butonunu kullanarak istediğiniz şarkıları indirebilirsiniz. İndirmeden önce dinlemek isterseniz bu da mümkün. Soldaki play butonuna basarak dilediğiniz parçayı indirmeden önce dinleyebilirsiniz.

Uygulama testler esnasında herhangi bir problem yaratmadı ve oldukça hızlı çalıştı. Siz de müzik tutkunuysanız bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Resso

    Hem müzik dinleyin hem de arkadaşlarınızla paylaşın.
  • Karnaval One

    Karnaval One, Türkiye'nin en popüler radyolarını reklamsız ve herhangi bir kesinti olmadan dinleme fırsatı sunan yeni ve başarılı bir Android müzik servisi.
  • Xbox Music

    Microsoft'un Xbox Music servisi artık mobil cihazlarda.
  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması